lv
S9MTzbjFpYkfU52y4Por0sPoyRr7BgC4anFRjpsQ
3434250

EP Ždanokai piemēro naudas sodu un aizliegumu pārstāvēt parlamentu

EP Ždanokai piemēro naudas sodu un aizliegumu pārstāvēt parlamentu
Eiropas Parlaments (EP)  trešdien, 10. aprīlī, piemēroja sankcijas deputātei Tatjanai Ždanokai no Latvijas Krievu Savienības – pārkāpts Eiropas Parlamenta Rīcības kodekss, par ko piemērots naudassods un pilnvaru ierobežojums atlikušajā īsajā laikā līdz sasaukuma beigām. Ždanoka apgalvoja, kas sods saistīts ar nepareizu deklarācijas aizpildīšanu un vērtēja to kā speciālu traipu meklēšanu viņas biogrāfijā.
TIEŠRAIDE: «Ezerzeme/DU» - «Jēkabpils Lūši». Latvijas volejbola čempionāta fināla spēle
"Ezerzeme/Daugavpils Universitāte" trešdien Daugavpilī uzņem "Jēkabpils Lūšu" volejbolistus pirmajā spēlē Latvijas čempionāta zelta finālsērijā. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
«Bez popsīga pavadījuma» – pēdējo pavasari skatāma kameropera bērniem «Ej nu ej»
"Tur pasaules mala/ tur var nokrist un sasisties/ tur nav ko redzēt, tur nevaig līst/ kad izaug liels, tikai tad tur var iet/ bet tad tur vairs negribas" – tā šo un vēl 15t Marta Pujāta dzejoļus Lauras Jēkabsones radītajās skaņās izdzied Valsts akadēmi...
Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Hornets" savā laukumā ar rezultātu 104:130 (18:36, 29:33, 36:28, 21:33) za...



Komentāri