lv
JnE35R9MSywFN3cBNcqFSWde27kvAD6H3DralId6
3413300

Valkas novada Pašvaldības policijai par 55 500 eiro iegādājas jaunu auto

Valkas novada Pašvaldības policijai par 55 500 eiro iegādājas jaunu auto

Valkas novada Pašvaldības policijai par 55 500 eiro iegādāts jauns operatīvais transportlīdzeklis "Ford Transit Custom", informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis.

Jaunā automašīna ir aprīkota ar piecām sēdvietām un atsevišķi izbūvētu pagaidu aizturēšanas vietu. Transportlīdzeklis ir speciāli aprīkots un trafarēts atbilstoši Latvijas valsts standartam.

Automašīna pirkta no SIA "Inchcape Motors Latvia".

Jaunais operatīvais auto ir būtisks policijas materiāltehniskās bāzes papildinājums, un transportlīdzeklis jau nodots ikdienas darba pienākumu veikšanai, pauž pašvaldība.

Līdz šim Valkas novada Pašvaldības policijas rīcībā bija operatīvais transportlīdzeklis "Volkswagen Tiguan", kas tika ekspluatēts kopš 2014.gada. Laika gaitā šis transportlīdzeklis esot nolietojies, un tā tehniskā stāvokļa uzturēšanai bijis jāiegulda aizvien vairāk līdzekļu, informē Leitis.

Aptauja: Pērn katrs piektais Latvijas iedzīvotājs juties depresīvi darba vietā

Pērn katrs piektais Latvijas iedzīvotājs juties depresīvi vai piedzīvojis izdegšanu darba vietā, liecina ikgadējā Veselības indeksa pētījuma dati.

Aptaujātie ar neveselīgiem paradumiem ievērojami biežāk (30%) saskārušies ar depresiju vai izdegšanu, savu...

«Līvi» līderis Ainars Virga svin 60 gadu jubileju; rudenī aicina uz «Līvu» un simfoniskā orķestra koncertu Rīgā
Ainara Virgas vārds Latvijas rokmūzikas cienītājiem nav svešs, sestdien, 6.aprīlī, ilggadējam grupas "Līvi" līderim, kurš sadarbojies arī ar vairākiem desmitiem citu mūsu valsts mūziķu, aprit 60 gadu. Jubileju Ainars Virga svin, kā jau tas īstam rokmūz...
Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce: Lai saprastu, kas ir laba māksla, jāskatās arī ļoti daudz sliktas mākslas
"Zināt, ir ļoti daudz sliktas mākslas, ir patiešām ļoti daudz, un varbūt to nevajadzētu redzēt, bet, lai saprastu, kas ir laba māksla, ir jāskatās arī ļoti daudz sliktas mākslas. Tas ir neizbēgami," Latvijas Radio raidījumā "Laikmeta krustpunktā" pauda...


Komentāri