lv
2Xmnm8eLUk1YAPlLa72GkoezjNF8JFx88wKEheqW
340982

Magonei jauna apņemšanās!

Magonei jauna apņemšanās!

Dažādu pašmāju šovu varone, tagad STV raidījuma “Slavenības. Bez filtra” seja Magone, vēlas saņemt autovadītāja apliecību, tāpēc iestājusies autoskolā.

“Esmu cilvēks, kurš ir spējīgs nogāzt stabu, gribu pārtapt par cilvēku, kurš spēj skaisti izbraukt starp diviem stabiņiem”, tā Magone par jauno apņemšanos.

Atceroties pagājušās vasaras nelāgo misēkli ar rolleri, kad Magone ietriecās stabā, autoskolas pārstāvim viņa jau savlaicīgi noprasīja, vai viņai arī šoreiz būs jāatlīdzina skāde, ja nu gadījumā skolas mašīnai tiks radīts kāds bojājums viņas apmācību laikā.

Saņemot atbildi, ka atbildība gandrīz vienmēr gulstas uz instruktora pleciem, Magone mazliet nomierinās. Tomēr tas nenozīmē, ka šofera zinības nāks viegli.

“Avotiņu” saimniece ir ļoooooti kolorīta persona, visdrīzāk, tāpēc mēs viņu joprojām redzam TV ekrānos. Lai arī daudzi par viņu smīkņā, Magone iet tālāk… nepadodas dažādu sarežģījumu priekšā, un arī šī reize nav izņēmums - jau nākamajā rudenī viņa cer ar paceltu galvu visiem parādīt, ka likumīgi nopelnījusi autovadītāja apliecību.

Aptuveni pusei Kijivas iedzīvotāju joprojām nav elektrības

Divas dienas pēc spēcīgās Krievijas apšaudes aptuveni puse Kijivas iedzīvotāju piektdien joprojām ir spiesti iztikt bez elektrības, paziņojis Ukrainas galvaspilsētas mērs Vitālijs Kličko.

"Trešdaļai māju Kijivā jau ir apkure, un speciālisti turpina to ...

Aizdomās par vīrieša saduršanu Smiltenē aiztur 17 gadus vecu jaunieti
Šā gada 22. novembra vakarā Smiltenē kādam 1963. gadā dzimušam vīrietim, nodarot miesas bojājumus, uzbruka nezināma persona, pēc kā pats uzbrucējs aizbēga. Valsts policija 24. novembrī Smiltenē aizturēja iespējamo vainīgo personu, kādu 17 gadus vecu ja...
Nākamsezon viens Eiropas rallija čempionāta posms paredzēts arī Liepājā
Nākamsezon viens no astoņiem Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Eiropas rallija čempionāta (ERC) posmiem norisināsies Liepājā, ziņo FIA un sacensību organizatori Latvijā "RA Events".


Komentāri