lv
2xOUSDBR76jca8dO2w4gkSDeR7NLnZkxW738MIbo
3400464

Latvija un Ukraina vienojas attīstīt karam paredzētos dronus un apspriež artilērijas šāviņu ražošanu

Latvija un Ukraina vienojas attīstīt karam paredzētos dronus un apspriež artilērijas šāviņu ražošanu
Latvijā ceturtdien vizītē ieradies Ukrainas premjerministrs Deniss Šmihaļs. Viņš kopā ar Latvijas valsts vadītāju Eviku Siliņu apsprieduši gan turpmāku ekonomisko sadarību ar Ukrainu, gan arī iespējamu 155 milimetru lādiņu ražošanas organizēšanu Latvijā, kā arī bezpilota lidaparātu turpmāku attīstīšanu un pielāgošanu Ukrainas kara vajadzībām.
Nosauc lielākus Latvijas eksportētājus uz Krieviju

Latvijā lielākie eksportētāji uz Krieviju pēdējos divos gados ir loģistikas uzņēmums SIA "Wellman Logistics", kā arī zāļu ražotāji AS "Olainfarm" un AS "Kalceks", vēsta Baltijas pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica", atsaucoties uz tā rīcībā e...

«Stūra mājā» sākti neatliekamie darbi

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) sākusi "Stūra mājā" neatliekos darbus, kas ir saistīti ar ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas demontāžu un jaunas sistēmas izbūvi visā ēkā, aģentūrai LETA pavēstīja VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.

VN...

Sākas Tallinas Mūzikas nedēļa – Latviju pārstāvēs septiņi mākslinieki
Ceturtdien, 4. aprīlī, sākas Tallinas Mūzikas nedēļa, kuras programmā uz dažādām skatuvēm kāps 165 mākslinieki no 35 valstīm, Latviju pārstāvēs septiņi mākslinieki, informēja Latvijas Mūzikas attīstības biedrības / Latvijas Mūzikas eksporta pārstāvji.


Komentāri