lv
6mWcLD6t0NbhkDSI44vDbiN7zMehQcpL5xt7AhUW
339764

Ādažu novads aicina piedalīties svešu darināšanā Ukrainas aizstāvjiem

Ādažu novads aicina piedalīties svešu darināšanā Ukrainas aizstāvjiem

Ādažu novada pašvaldība līdz 1.decembrim aicina iedzīvotājus nest skārda bundžas un sveces Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem Ādažos un Carnikavā, lai gatavotu ierakumu sveces Ukrainas aizstāvjiem.

Kā informēja pašvaldības vecākais sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Pārums, Ādažu un blakus novadu iedzīvotāji, kā arī citi interesenti tiek aicināti nogādāt tīras skārda bundžas uz Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem Ādažos, Gaujas ielā 33A, un Carnikavā, Stacijas ielā 5.

Ierakumu sveces gada aukstajā periodā palīdzēs Ukrainas karavīriem ierakumos sasildīties un pagatavot ēdienu.

Decembrī sadarbībā ar biedrību "Tavi draugi" sveču liešanas darbnīcas plānotas gan Carnikavas Novadpētniecības centrā, gan pašvaldības izglītības iestādēs.

Mārupē plāno būtiski samazināt vienu no augstākajiem siltuma tarifiem valstī

No nākamā gada SIA "Mārupes komunālie pakalpojumi" plāno būtiski samazināt siltuma tarifu, kas pašlaik ir viens no augstākajiem valstī.

Kā liecina tarifu projekts, kuru uzņēmums iesniedzis Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai, no 2023.gada 1.ja...

Jūrmalas mērs Truksnis zaudē amatu - stājies spēkā notiesājošais spriedums

Dienā, kad stājies spēkā spriedums, ar kuru ilggadējais Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis (ZZS/LZP) atzīts par vainīgu dienesta viltojumā, viņš ir nolicis deputāta mandātu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Uz domes ...

Krievija turpina izvērst karaspēku Baltkrievijā
Krievija turpina sava karaspēka izvēršanu Baltkrievijā, vēsta Ukrainas Aizsardzības ministrijas dibinātais Nacionālās pretošanās centrs, atsaucoties uz Baltkrievijas pagrīdi.


Komentāri