lv
mbFSyuRQIti1hfO62Id9KNut85CJsfULaLNQCC2f
3395796

Vērtē skābekļa masku nodalījuma atvēršanos «airBaltic» reisā

Vērtē skābekļa masku nodalījuma atvēršanos «airBaltic» reisā

Civilās aviācijas aģentūra (CAA) vērtē skābekļa masku paneļa atvēršanos Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" reisā no Helsinkiem uz Rīgu, liecina aģentūras publiskotā informācija tviterī.

CAA pārstāvji norāda, ka institūcija ir saņēmusi "airBaltic" lidojuma drošības ziņojumu, kurā teikts, ka masku nodalījums atvēries, kad lidmašīna bija teju divu kilometru augstumā.

"Pašlaik notiek notikušā atgadījuma izvērtēšana," atzīmēts CAA paziņojumā.

Somijas medijs "Ilta-Sanomat" vēsta, ka piektdien, 29.martā, "airBaltic" lidmašīnā, kura bija ceļā no Helsinku lidostas uz Rīgu, īsi pēc pacelšanās salonā virs sēdekļiem nokrita skābekļa maskas.

Peldošās salas – latvisks deserts «Pa straumei» gaumē
Peldošās salas nudien ir deserts, kas piestāv Latgales upei Narūtai, kur salas ir ļoti pazīstams termins. Piedāvājam Latvijas Televīzijas raidījuma "Pa straumei" recepti, kuru izmēģināt, tuvojoties aktīvajai laivošanas sezonai.
Spēcīgā zemestrīcē Taivānā gājuši bojā deviņi cilvēki

Taivānas austrumu piekrasti trešdienas rītā satricināja spēcīga zemestrīce, kurā gājuši bojā vismaz deviņi cilvēki un vairāk nekā 800 guvuši ievainojumus, paziņojušas Taivānas varasiestādes.

127 cilvēki iesprostoti tuneļos un ēku drupās, ziņo valsts ugu...

Bezskaidrās naudas maksājumu īpatsvars sasniedzis Latvijā augstāko līmeni

Bezskaidrās un skaidrās naudas maksājumu attiecība Latvijā 2024.gada februārī bija 77% pret 23%, informē Latvijas Bankas pārstāvji, atsaucoties uz jaunāko 2024.gada pavasara Latvijas Bankas "Maksājumu radaru".

Tas ir vēsturiski augstākais bezskaidrās na...



Komentāri