lv
d5KRJBa3kSc0RQcp4ZT2EFsd7nW6D29lsj0L1cLI
3393834

Daugavpils cietoksnim paveras jaunas perspektīvas

Daugavpils cietoksnim paveras jaunas perspektīvas
Jaunas iespējas Daugavpils cietoksnim nodrošinās vakar Daugavpils Arsenāla ēkā parakstītais sadarbības līgums starp Daugavpils pašvaldību un Latvijas Piļu un muižu asociāciju (LPMA). Sadarbība ar LPMA ļaus turpināt Daugavpils cietokšņa kultūrvēsturisko vērtību izpēti, saglabāšanu un popularizēšanu. Paralēli cietoksnī tiek īstenoti jauni projekti, kas vērsti uz vides sakārtošanu. Šobrīd dienas kārtībā ir cietokšņa parka atjaunošana un ne tikai tas vien.
Rīgas domes komiteja atbalsta zemes piešķiršanu futbola stadiona izveidei Lucavsalā
Rīgas dome lems par vairāk nekā 10 hektāru zemes piešķiršanu nacionālā futbola stadiona būvniecībai Lucavsalā. Šodien, 2. aprīlī, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komiteja atbalstīja zemes nodošanu bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai (LFF).
Durbes ligzdas jauno jūras ērgli sauks Hugo

Durbes ligzdas jauno jūras ērgli sauks Hugo, noskaidrots Latvijas Dabas fonda (LDF) rīkotajā aptaujā. Aptaujā piedalījās 1732 cilvēki, un ar 556 balsīm uzvarējis vārds Hugo.

LDF aicināja dot vārdu Durbes ligzdas jaunajam jūras ērglim, kas līdz šim tika ...

Latvija plāno iesaistīties sociālās infrastruktūras rekonstrukcijā Ukrainā

Latvija ar 2,4 miljoniem eiro plāno iesaistīties desmit sociālās infrastruktūras objektu rekonstrukcijā Čerņihivas apgabalā, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavotā informatīvā ziņojuma, ko otrdien konceptuāli atbalstīja valdībā.

Čerņihivas apgaba...



Komentāri