lv
S9dU1qxBBVeSATH7o6dGxhVjj4e8Q6RgQffjXPGb
339156

Jorens aicina un Adventes koncertiem

Jorens aicina un Adventes koncertiem

Mūziķis Jorans Šteinhauers sarūpējis muzikālu sveicienu gaidot Ziemassvētkus, viņš laiž klajā savu jauno dziesmu “Dalos” un aicina uz Adventes koncertiem.

“Šajos juceklīgajos laikos mēs vēlamies izveidot omulīgu satikšanās vietu, kur ikviens var pabūt sirsnīgā gaisotnē un iejusties Ziemassvētku noskaņās. Tiek rīkoti četri koncerti – pa vienam pirms katras adventes,” skaidro Šteinhauers.

Koncertos, kas notiks Rīgas Sv. Pētera baznīcā, klausītāji ne tikai dzirdēs Ziemassvētku dziesmas no visas pasaules, bet varēs arī dziedāt līdzi un baudīt karstus dzērienus vēsturiskajā baznīcas ēkā.

Atbilstoši koncertsērijai Jorans laiž klajā savu jauno dziesmu “Dalos”. Kopā ar mūzikas producentu Jāni Narbutu radīts šis svinīgais skaņdarbs, kas nesot Joranam svarīgus vēstījums: “Dalīties ar kaut ko nenozīmē, ka tev paliek mazāk, tas tikai nozīmē, ka tiek vairots prieks. Pat ja neviens nevēlas otram atņemt pēdējo pīrādziņu, ir iespēja to vienkārši sadalīt uz pusēm un ēst kopā.”

Pirmais koncerts notiks sestdien, 26. novembrī, nākamie 3., 10. un 17. decembrī. Ieeja būs bez maksas. Ziedojumi laipni lūgti. Koncertu sākums plkst. 20:00, baznīca atvērta visu dienu.

Pabriks: Jāveicina Uzvaras laukuma atjaunošana, jo simboliem ir liela nozīme

Simboliem ir ļoti svarīga nozīme, un Kara muzejam ir uzdevums veicināt Uzvaras laukuma atjaunošanu, atklājot izstādi "Uzvaras parka vēsture laika griežos 1621-2022", norādījis aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Uzvaras laukums ir ļoti nozīmīgs si...

Politologs: Deklarācijā trūkst norādes, kas tiks mainīts un kas reāli darīts

Topošās valdības deklarācijas melnraksts atgādina partiju politisko programmu, tādu viedokli pauda politologs, sabiedrisko attiecību speciālists Filips Rajevskis.

Viņš norādīja, ka deklarācijas melnrakstā ir sarakstītas un fiksētas daudzas vēlmes, piemē...

'Patriot' nosūtīšana uz Ukrainu ir katras valsts pašas ziņā, pauž Stoltenbergs
Lēmums par pretgaisa aizsardzības sistēmu "Patriot" nosūtīšanu uz Ukrainu ir katras valsts pašas ziņā, piektdien paziņojis NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs, komentējot Polijas aicinājumu Vācijai pārvietot "Patriot" uz Ukrainu.


Komentāri