lv
McUH2N54ktz5eh81xU7ZRHH88OD0sNez5zbqBXVg
339125

Māra Lāce par mākslu Latvijā un LNMM rekordu gadu

Māra Lāce par mākslu Latvijā un LNMM rekordu gadu
Oktobrī ar iespaidīgiem skatītāju pūļiem Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) galvenajā ēkā noslēdzās latviešu glezniecības vecmeistara Vilhelma Purvīša izstāde “PURVĪTIS”. Ne mazāku uzmanību izpelnījusies mākslinieka un kādreizējā Rundāles pils vadītāja Imanta Lancmaņa izstāde, kas novembrī atklāta LNMM lielajā izstāžu zālē. Kāds bijis aizvadītais gads un kas gaidāms turpmāk – par to Monika Cālīte raidījumā "KultūrKlubs" runā ar LNMM direktori Māru Lāci.
«Mazu ziedojumu nav». Aktuālās iespējas ar savu ziedojumu palīdzēt Ukrainas cilvēkiem
Karš Ukrainā ir ieildzis jau deviņu mēnešu garumā, un izaicinājumu gan Ukrainā palikušajiem, gan bēgļiem Latvijā, daudzās jomās tikai kļūst vairāk. Visticamāk, bēgļu skaits tuvākajos mēnešos pieaugs, un arī cilvēku vajadzības ziemas mēnešos ir daudz li...
Pērn Jēkabpils pusē atrastā hašiša krava palīdzējusi aizturēt organizētu grupu noziedzniekus 10 valstīs
Pagājušajā gadā Jēkabpils pusē kravas automašīnā atrastā hašiša krava palīdzējusi likumsargiem starptautiskā operācijā aizturēt 44 organizētu noziedzīgu grupu dalībniekus desmit valstīs, informēja Latvijas Valsts policija (VP).
Satiksme uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem, iespējams, būs slēgta vēl vairākas stundas
Ceturtdien notikušās traģiskās avārijas dēļ Valmieras šoseja pie Murjāņiem, iespējams, būs bloķēta vēl vairākas stundas, informēja Valsts policija.


Komentāri