lv
f32jB4LEzHxHqB7oiKWW7rhzqDiPqvV85RCtWnCV
3390954

Satiksmi uz Rīgas apvedceļa pie Upesciema organizēs pa vienu joslu

Satiksmi uz Rīgas apvedceļa pie Upesciema organizēs pa vienu joslu

Satiksmi uz Rīgas apvedceļa pie Upesciema no otrdienas līdz piektdienai, 5.aprīlim, organizēs pa vienu joslu, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC norāda, ka līdz piektdienai, 5.aprīlim, notiks deformācijas šuvju remontdarbi uz tilta pār Lielo Juglu uz Rīgas apvedceļa (A4) pie Upesciema.

Remontdarbu laikā satiksme būs slēgta vienā no braukšanas joslām, un to pa vienu joslu regulēs ar pagaidu luksoforu, kā arī nepieciešamības gadījumā piesaistīs satiksmes regulētājus.

Braukšanas ātruma ierobežojums noteikts 70 kilometri stundā (km/h), savukārt darbu vietā - 50 km/h, kā arī noteikts platuma ierobežojums - 3,5 metri.

Satiksmes organizācija remontdarbu laikā būs spēkā visu diennakti.

LVC aicina autovadītājus rēķināties ar palēninātu satiksmi un ilgāku laiku ceļā, šķērsojot remontdarbu vietu.

Naktī valsts austrumu daļā iespējams pērkona negaiss

Naktī uz trešdienu Latvijas austrumu daļā, galvenokārt Latgalē, iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Lietus un negaisa mākoņi virzīsies no dienvidiem uz ziemeļiem. Vietām gaidāmas stipras lietusgāzes, lokāli iespējama arī liela krusa un posto...

Bagātīga programma aprīlī koncertzālē «Latvija» un namā «Jūras teātra vārti»

Vēl viens lielisks iemesls doties uz Ventspili.

Koncertzāle “Latvija” un teātra nams “Jūras vārti” aprīlī aicina uz dažādu žanru un stilu koncertiem, teātra un deju iestudējumiem, ļaujot apmeklētajiem baudīt gan pašmāju māksliniekus, gan spilgtus ārvals...

Nepatīkams atklājums: Latvijā ražotai pārtikai piemēro lielāku uzcenojumu

Latvijā ražotām olu, zivju un gaļas produktu precēm mazumtirdzniecības piegādes ķēdes posmā tiek piemērots vidēji lielāks uzcenojums nekā ārpus Latvijas ražotām precēm, secināts Konkurences padomes (KP) veiktajā tirgus izpētes noslēdzošajā sadaļā.

KP ai...



Komentāri