lv
rzHLHZBdxLIUuQsGQA3WWYUu954WOY54whlhqG0D
3389906

Zemnieku savienība kongresā apspriedīs valsts attīstības aktualitātes

Zemnieku savienība kongresā apspriedīs valsts attīstības aktualitātes

Sestdien, 6.aprīlī, Jelgavā uz kongresu pulcēsies Latvijas Zemnieku savienības (LZS) biedri, lai apstiprinātu partijas jauno programmu un diskutētu par Latvijas attīstībai aktuāliem jautājumiem.

Kongress plkst.10.00 notiks Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē.

LZS biedrus uzrunās partijas priekšsēdētājs, ekonomikas ministrs Viktors Valainis, Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa, Zaļo un Zemnieku savienības valdes priekšsēdētājs, zemkopības ministrs Armands Krauze, Zaļo un Zemnieku savienības Saeimas frakcijas vadītājs, Eiropas Parlamenta vēlēšanu saraksta līderis Harijs Rokpelnis. Tāpat kongresa dalībniekus uzrunās Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas priekšsēdētājs Jānis Dinevičs, partijas "Latvijai un Ventspilij" pārstāvis un Latvijas Pašvaldību savienības vadītājs Gints Kaminskis.

Kongresā tiks apstiprināta LZS jaunā programma, kā arī notiks diskusijas par vairākām rezolūcijām.

LZS ir viena no vecākajām politiskajām partijām Latvijā. Patlaban LZS rindās ir 1400 biedri. LZS ar Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju veido politisko apvienību Zaļo un zemnieku savienība (ZZS). 2022.gadā Latvijas Zaļā partija (LZP) nolēma izstāties no ZZS un iesaistīties jaunā politisko partiju apvienībā "Apvienotais saraksts".

Gaisa piesārņojuma dēļ rīdziniekiem jāsamazina fiziskās āra aktivitātes

Otrdienas rītā Rīgā gaisa kvalitāte kļuvusi ļoti slikta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Gaisā suspendēto cieto daļiņu PM10 jeb putekļu, kuru diametrs ir līdz 10 mikrometriem, koncentrācija deviņos rītā...

Darba nedēļā vietām gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes un sniegputenis

Ciklona ietekmē trešdien Latvijā gaidāmi nokrišņi, kas vietām būs stipri, un brāzmains vējš. Lietus pāries sniegā, prognozē sinoptiķi.

Valsts austrumu daļā, sākot ar nakti uz trešdienu un sākot no dienvidiem, gaidāmas lietusgāzes, vietām dārdēs pērkons,...

Latvijas finanšu iestāžu peļņa divos mēnešos sasniegusi 96 miljonus eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos divos mēnešos strādāja ar 96 miljonu eiro peļņu, kas ir par 10,2% vairāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Tostarp februārī m...



Komentāri