lv
xzegBvIu0kxEfvNYe8QyxNFkxD7LLmFLMx9BrYnj
3386850

Akcijā ukraiņiem saziedoti 4302 adītu zeķu pāri

Akcijā ukraiņiem saziedoti 4302 adītu zeķu pāri

Biedrības "Tavi draugi" akcijā "Adījumi Ukrainas atbalstam", kas tika īstenota kopā ar VAS "Latvijas pasts", kopumā saziedoti 4302 zeķu pāri un 250 kilogrami cepuru, cimdu un šaļļu, aģentūru LETA informēja biedrības pārstāve Agnese Ruberte.

"Esam pateicīgi par katrā valdziņā ielikto spēku un atbalstu Ukrainas armijai. Pēdējie ziedojumi ir ceļā uz Ukrainu, kur tie turpinās sildīt karavīru kājas, rokas un sirdis," uzsvēra biedrības pārstāve.

Akcija "Adījumi Ukrainas atbalstam" sākās pagājušā gada 1.novembrī. Latvijas iedzīvotāji tika aicināti ziedot adījumus Ukrainas aizstāvjiem frontē, nogādājot tos jebkurā pasta nodaļā vai nododot "Latvijas pasta" pakomātos bez papildu samaksas.

Lai gan akcija tika sākta pagājušā gada novembrī, tā tika pagarināta līdz februārim, ņemot vērā, ka silti adījumi drēgnajā laikā ir nepieciešami Ukrainas aizstāvjiem. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā šī bija ceturtā adījumu akcija Ukrainas atbalstam.

Latvijas hokeja izlase sāk gatavošanos pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien ar pirmo oficiālo treniņu sāks gatavošanos šī gada pasaules čempionātam.

Latvijas izlase gatavosies Daugavas stadiona ledus hallē un pirmajā dienā ledus treniņi paredzēti no plkst.10 līdz plkst.12.15.

Latvijas izlas...

Latvijas dārzeņu audzētāji gatavojas pavasara pirmajām ražām
Dārzeņu audzētāju siltumnīcās ražas laiks sāksies aprīļa vidū un šogad dārzeņu raža solās būt laba. Izaudzētajam gan par pircēju interesi būs jācīnās ar dārzeņiem no Polijas, Spānijas un citām valstīm. Dažiem dārzeņaudzētājiem  ir aizdomas ka...
«Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

"Canucks" mājās ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:0, 1:2...



Komentāri