lv
wTmg0y28q2ol8peJcHKtKLt2oZxTyutrITr2Kb5Q
3370813

VDD pērn veicis pārrunas ar iedzīvotājiem, kuri draudējuši Latvijas amatpersonām

VDD pērn veicis pārrunas ar iedzīvotājiem, kuri draudējuši Latvijas amatpersonām

Valsts drošības dienests (VDD) aizvadītajā gadā veicis pārrunas ar iedzīvotājiem, kuri draudējuši aizsargājamām Latvijas amatpersonām, liecina dienesta darbības pārskats.

VDD kompetencē ir arī valsts augstāko amatpersonu aizsardzība. Aizvadītajā gadā VDD nodrošināja Saeimas priekšsēdētāja un Ministru prezidenta pastāvīgu aizsardzību. Tāpat dienests organizēja drošības pasākumus ārvalstu augsta līmeņa amatpersonu vizīšu laikā Latvijā. Valsts prezidenta apsardzi nodrošina Militārā policija.

Lai konstatētu riskus aizsargājamo Latvijas amatpersonu drošībai, VDD aizvadītajā gadā turpināja pastāvīgi vērtēt pret šīm amatpersonām vērstus izteikumus un aktivitātes interneta vidē. Konstatējot draudus īstenot vardarbību, dienests veica situācijas pārbaudi, lai novērtētu un novērstu reāla apdraudējuma iespējamību.

"Daļā gadījumu VDD ar draudu paudējiem veica pārrunas, brīdinot par paredzēto kriminālatbildību," teikts pārskatā.

Nākotnes zaļajām ostām: ūdeņradi izmanto Baltijas jūras infrastruktūrā (+VIDEO)

Kuģi piesārņo vidi ne tikai tad, kad tie pārvadā preces vai pasažierus, bet arī stāvot ostās, jo uz kuģa uzstādītajām elektriskajām un citām sistēmām ir jādarbojas nepārtraukti.

Sabiedrībā bieži tiek runāts par automašīnu radīto gaisa piesārņojumu pilsē...

Bļugeram rezultatīva piespēle komandas zaudējuma spēlē; Merzļikins paliek rezervē
Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā. 
Rīgas pilī atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO

Rīgas pilī šodien atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Pirms divdesmit gadiem - 2004.gada 29.martā - Latvija pievienojās Ziemeļatlantijas līgumam, kļūstot par ...



Komentāri