lv
DkUGoLqVdoo05hje8BZ23WhI1WkpZiVT5pCCZig4
3370369

Latvijas sieviešu hokeja izlase pārbaudes spēlē tiksies ar Poliju

Latvijas sieviešu hokeja izlase pārbaudes spēlē tiksies ar Poliju

Latvijas sieviešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pārbaudes spēli ar Polijas valstsvienību.

Cīņa "Volvo" hallē sāksies plkst.19.

Gatavošanās posmā Latvijas izlasei ir paredzētas trīs treniņu dienas un pārbaudes spēle ar Polijas izlasi, ar kuru "Volvo" hallē vēlāk būs jātiekas arī pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas spēlē.

Latvijas izlase pirms gada Mehiko uzvarēja otrās divīzijas A grupā un pakāpās uz pirmās divīzijas B grupu, bet Polija pirmās divīzijas B grupā ieņēma otro vietu.

Pasaules čempionāts pirmās divīzijas B grupā, kas pasaules meistarsacīkšu rangā sievietēm ir trešais, "Volvo" hallē notiks no 31.marta līdz 6.aprīlim.

Latvijas izlase 31. martā tiksies ar Slovākijas komandu, 1.aprīlī - ar Itāliju, 3.aprīlī - ar Slovēniju, 5.aprīlī - ar Poliju un 6.aprīlī - ar Lielbritāniju.

Pirmo vietu ieguvusī komanda nākamajā sezonā spēlēs pirmās divīzijas A grupā, bet komanda, kura paliks pēdējā, 2025.gadā spēles aizvadīs otrās divīzijas A grupā.

Hannu Saintulam izlasē palīdz treneri Ahto Karna, Paulis Zvirgzdiņš un Vladislavs Koniševs.

Latvijas sieviešu hokeja izlases sastāvs:

vārtsardzes - Kristiāna Apsīte (Zalcburgas "Eagles", Austrija), Guna Estere Gailīte Vārtsardze (L&L);

aizsardzes - Aija Balode ("Laima"), Anna Kubliņa, Sabīne Kate Rubīna (abas - "Kurbads"/"Lauvas"), Emīlija Jakovļeva, Ksenija Kezika, Madara Saulīte (visas - HS "Rīga"), Luīze Zemesarāja (Talsu Hokeja Klubs/L&L);

uzbrucējas - Agnese Apsīte (Zalcburgas "Eagles", Austrija) Anna Lagzdiņa ("Reapers", Kanāda), Evelīna Kolīte, Karina Šilajāne, Kjāra Paula Želubovska, Sarma Gusare, Šarlote Štāle (visas - HS "Rīga"), Hanna Štrause ("Kurbads"/"Lauvas"), Krista Jipčaka (Bērlingtonas "Barracudas", Kanāda), Laima Elizabete Lukašēviča (L&L), Linda Rulle (Ročesteras Tehnoloģiju institūts, NCAA), Līga Miljone (Fillahas "Lady Hawks", Austrija).

Ārste: Miega zāles ir kā plāksterītis milzīgai bedrei
Tādu cilvēku, kuriem ikdienā pietiek ar mazāk nekā septiņām stundām miega, sabiedrībā ir absolūts mazākums. Tie, kas guļ maz, bet uzskata, ka ar to pietiek, lielākoties paši sevi māna, jo vēl neizjūt negatīvās miega bada sekas. Vēlāk cilvēki mēģina tās...
Vai tava mīļākā grāmata iznāca pērn? Latvijas Literatūras gada balvas lasītāju balsojums
No 29. marta līdz 28. aprīlim sabiedrisko mediju portālā LSM norisinās "Latvijas Literatūras gada balvas 2024" (LALIGABA) publikas balsojums, ļaujot lasītājiem noteikt savu simpātiju.
TIEŠRAIDE: Rīgas pilī atzīmē 20. gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO
Atzīmējot 20. gadadienu kopš Latvijas dalības Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO), piektdien, 29. martā, Rīgas pils Svētā gara tornī tiks pacelts NATO karogs.


Komentāri