lv
rZNV5hHR5d8YTdJtrAGlyu5gxV5G5NESLTtqrLC6
33536

Riannas frizieris atklāj noslēpumu, kā rūpēties par cirtainiem matiem

Riannas frizieris atklāj noslēpumu, kā rūpēties par cirtainiem matiem

Dziedātājas Riannas frizieris Jusefs Viljamss atklājis, kā viņš kopj viņas dabiski cirtainos matus, raksta “The List”.

Tie, kam nav cirtaini mati, ar skaudību skatās uz cirtaino matu īpašniekiem. Savukārt tie, kuriem ir cirtaini mati ļoti labi saprot, cik grūti ir savaldīt cirtas tā, lai izskatītos ne kā putna ligzdas.

Pēc viņa Viljamsa, daudzu cirtainu matu īpašnieču galvenā kļūda ir tā, ka viņas uzskata, ka, jo vairāk kopšanas līdzekļi matiem tiek uzklāts, jo labāk. Bet tas ne vienmēr tā ir, reizēm jālieto pavisam maz matu kopšanas līdzekļu, lai izveidotu elastīgas cirtas.

Riannas frizieris iesaka sākt ar mitrinošu šampūnu. Cirtaini mati ir dabiski sausi, tāpēc tādiem matiem ir nepieciešams papildu mitrums, lai tos mīkstinātu. Par labu variantu frizieris uzskata neizmazgājamās maskas cirtainiem matiem. Viņš tādas uzklāj savai klientei pēc mazgāšanas un atstāj uz 4 līdz 5 minūtēm, pirms sāk veidot frizūru.

Frizieris iesaka veidot cirtas ar serumiem un citiem alkoholu nesaturošiem produktiem. Alkohols ietekmē matu mitruma līmeni, tāpēc produkti ar to nav piemēroti cirtainiem matiem.

Stilists iesaka īpašu uzmanību pievērst šampūna izvēlei. Tam vajadzētu iedarboties maigi un nenomazgāt pilnīgi visus taukus, jo ar to no matiem tiks izskalots arī mitrums. Riannas frizieris saka, ka dažreiz var izmantot vienkāršu attīrošu šampūnu. Tāpat frizieris iesaka matus mazgāt pēc iespējas retāk un īpaši pievērst uzmanību matu kondicionierim, ko var atstāt matos pat ilgāk, nekā norādīts lietošanas instrukcijā. Tam jāiesūcas ļoti dziļi cirtainajos matos, lai saglabātu mitrumu.

Tas nav 100%! Sākt karu Putinu pārliecinājuši Patruševs un Bortņikovs

Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs un Federālā Drošības dienesta (FSB) direktors Aleksandrs Bortņikovs bija visdedzīgākie atbalstītāji bruņotam iebrukumam Ukrainā, faktiski pārliecinot Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu sākt ope...

SEPLP prasa LTV skaidrot ECB prezidentes intervijas nekvalitatīvo tulkojumu
Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) piektdien, 4. novembrī, ir pieprasījusi VSIA "Latvijas Televīzija" (LTV) valdei sniegt paskaidrojumu par nekvalitatīvu sinhrono tulkojumu 3. novembra LTV1 raidījumā "Šodienas jautājums",...
No novembra Rojā un Rudē siltumenerģijas tarifs palielināsies vairāk nekā divas reizes (precizēts)
No novembra Rojā un Rudē siltumenerģijas tarifs palielināsies vairāk nekā divas reizes, sasniedzot 100,47 eiro par MWh bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), informēja Talsu novada pašvaldības pārstāve Inita Fedko.


Komentāri