lv
NaVjn8wxjdCNMhEkozXEzZ2nXbxBjLcnS795i0lc
3325485

LDz pieļauj ļaunprātīgu infrastruktūras bojāšanu

LDz pieļauj ļaunprātīgu infrastruktūras bojāšanu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) pieļauj ļaunprātīgu infrastruktūras bojāšanu pieturas punktā "Priedaine", tviterī vēsta LDz pārstāvji.

LDz norāda, ka infrastruktūras bojājuma dēļ vilcienu kustība trešdienas rītā no Zasulauka līdz Dubultiem bija īslaicīgi apturēta.

Valsts policija (VP) aģentūrai apstiprināja, ka trešdienas rītā tika saņemts izsaukums uz pieturas punktu "Priedaine". Šobrīd VP skaidro notikušā apstākļus.

No plašākiem komentāriem VP pagaidām atturējās.

Trešdienas rītā dzelzceļa infrastruktūras bojājumu dēļ uz laiku bija apturēta vilcienu kustība posmā no Zasulauka līdz Dubultiem.

Latvijā izrakstītas e-receptes zāles varēs iegādāties citās ES dalībvalstīs

Lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju iegādāties savas e-receptes zāles citās Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīs komandējuma, tūrisma brauciena vai citas īslaicīgas uzturēšanās laikā, Latvija ir sākusi pārrobežu e-recepšu datu apmaiņu ar noteiktām da...

Asociācija: jaunā maksājumu sistēma veicina saules enerģētiku (+VIDEO)

Līdz aprīļa beigām vēl var paspēt reģistrēt savu spēkstaciju "vecajā" neto uzskaites sistēmā, kas būs pieejama līdz 2029.gadam.

Šogad elektrības mājražotājiem ir būtisku pārmaiņu periods, kas jau šī gada pirmajos mēnešos liek izskanēt skaļām pārdomām pa...

Klajā nāk pētnieka Aigara Lielbārža monogrāfija par latviešu buramvārdiem
Klajā laista pētnieka Aigara Lielbārža monogrāfija, kuras centrā ir latviešu buramvārdi, vārdošanas un dziedināšanas tradīcijas un šo tekstu un tradīciju veidojošie un ietekmējošie dažādie konteksti, informēja Latvijas Universitātes Literatūras, folklo...


Komentāri