lv
ouq5ZLWHQ6NrtBVTo9s9vUMGp0yXmsqMQdBvOQWZ
3311680

Lasmanis Lozannas komandas sastāvā uzvar 3x3exe seriāla finālturnīrā (VIDEO)

Lasmanis Lozannas komandas sastāvā uzvar 3x3exe seriāla finālturnīrā (VIDEO)

Latvijas 3x3 basketbola spēlētājs Kārlis Pauls Lasmanis svētdien "Lausanne" komandas sastāvā Japānā uzvarēja "3x3exe" seriāla finālposmā.

Pusfinālā un finālā lozannieši, kuri startēja trīs spēlētāju sastāvā, uzvarēja divas Japānas komandas, attiecīgi Hačinohes "Dime" ar 18:15 un "Alphas" ar 21:15.

"Lausanne" par uzvaru nopelnīja 100 000 ASV dolāru un izcīnīja ceļazīmi uz FIBA Pasaules tūres posmu Ulanbatorā.

"3x3exe" seriālā norisinājās turnīri Japānā, Austrālijā un Taizemē.

Latvijā piemin Nacionālās pretošanās kustības dalībniekus
Svētdien, 17. martā, Latvijā pieminam vairākus vēsturiskus notikumus, kas saistīti ar mūsu valsts izveidošanos un cīņu par neatkarību. 1944. gada 17. martā Latvijas Centrālā padome pieņēma memorandu par Latvijas faktiskās suverenitātes atjaunošanu. Bet...
Eiduka Pasaules kausa sezonu noslēdz ar 27.vietu 20 kilometros brīvajā stilā

Latvijas sportiste Patrīcija Eiduka svētdien Fālunā Pasaules kausa distanču slēpošanā pēdējā posmā ieņēma 27.vietu 20 kilometru distancē brīvajā stilā ar kopēju startu un kopvērtējumā izcīnīja 17.pozīciju, bet savu karjerā otro Lielo kristāla globusu n...

Policija pārbaudījusi 351 Krievijas prezidenta vēlēšanu dalībnieku Rīgā

No vēlēšanu sākuma no plkst.8 līdz 12 Valsts robežsardze kopā ar Valsts policiju pārbaudījusi 351 Krievijas valstspiederīgo vēlētāju, no tiem 14 personām beidzies uzturēšanās atļaujas derīguma termiņš, informē Valsts policijas pārstāvji.

Līdz ar to nede...



Komentāri