lv
gG0rwiwAXZr9avDwbzXWmZkvmCxhnL8EtEkAt3PN
3310078

Krievijas prezidenta vēlēšanās Rīgā rinda vēl nav izveidojusies

Krievijas prezidenta vēlēšanās Rīgā rinda vēl nav izveidojusies

Krievijas prezidenta "vēlēšanās" Rīgā rīta pusē piedalās lielākoties vecāka gadagājuma cilvēki, paziņo aģentūra LETA.Tiesa, laikā pēc plkst.10.30 pie Krievijas vēstniecības sākuši nākt arī jaunāki cilvēki.

Neskatoties uz Valsts policijas un Valsts robežsardzes svētdien pie Krievijas vēstniecības veikto stingro Krievijas valstspiederīgo uzturēšanās nosacījumu Latvijā ievērošanas kontroli, gara "vēlēšanās" piedalīties gribošo rinda vēl nav izveidojusies.

Pretī vēstniecībai notiek pikets, kura dalībnieki ir ieradušies ar Ukrainas karogiem. Viens no piketa dalībniekiem bija ieradies ar spaini, kurā bija sarkans šķidrums, kas tika izliets pie vietas, kur robežsardze veic dokumentu pārbaudi, Jura Alunāna un Kalpaka bulvāra krustojumā.

Valsts robežsardzes amatpersonas pārbaudīs katra vēlētāja personu apliecinoša dokumenta, uzturēšanās tiesību apliecinoša dokumenta - vīzas vai uzturēšanās atļaujas - derīgumu termiņu un personas uzturēšanos Latvijā likumību.

Ja personas atteiksies atklāt savu identitāti un nesniegs informāciju amatpersonām, nepildīs amatpersonu likumīgās prasības, kā arī veiks citus pārkāpumus, tās tiks aizturētas un viņu atbildība tiks vērtēta ar visu likuma bardzību.

Šajā nedēļas nogalē Latvijas dienesti strādā pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu Latvijā sabiedrisko kārtību un drošību, kā arī Latvijas likumu ievērošanu, tai skaitā attiecībā uz noziegumu pret mieru un kara noziegumu attaisnošanas un slavināšanas nepieļaujamību.

Bertāns gūst 16 punktus «Hornets» zaudējumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien savā sezonas rezultatīvākajā spēlē guva 16 punktus, taču ar to nepietika, lai viņa pārstāvētā vienība Šarlotas "Hornets" svinētu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Hornets" izbraukumā ar r...

Zemnieki māca patērētājiem, kā izņemt agresora valsts produktus (+VIDEO)

"Turklāt šiem dārzeņiem nebūt nav zemākās cenas, kas veido maldīgu un arī graujošu priekšstatu par Latvijas dārzeņu cenām un lauksaimnieku tēlu".

Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) rīcībā nonākusi organizācijas biedra - biedrības "L...

Rīgā protestēs pret Krievijas prezidenta vēlēšanām

Šodien plkst.10 parkā iepretim Krievijas vēstniecības ēkai Rīgā, Ukrainas neatkarības ielā 2, sāksies protesta akcija, lai nosodītu Krievijas prezidenta tā dēvēto "vēlēšanu" rīkošanu Latvijas teritorijā, informē pasākuma organizatori.

Protesta akcija tu...



Komentāri