lv
q4rvIAlY0wPqhm5VtSsc34MSgoG0AA5mdtvfzjyV
3294681

Mūžībā devies žurnālists un mediju pētnieks profesors Ainārs Dimants

Mūžībā devies žurnālists un mediju pētnieks profesors Ainārs Dimants

Trešdien, 13.martā, nomiris žurnālists un mediju pētnieks profesors Ainārs Dimants, liecina piederīgo cilvēku publicētā informācija vietnē "Facebook".

Dimants dzimis 1966.gadā. Viņš ieguva sociālo zinātņu maģistra grādu komunikācijas zinātnē Latvijas Universitātē (LU), kā arī filozofijas doktora zinātnisko grādu Berlīnes Brīvājā universitātē komunikācijas un politikas zinātnēs.

Dimants bijis Latvijas Tautas frontes 1. un 2.kongresa delegāts, viens no Eiropas Kustības Latvijā dibinātājiem un pirmais viceprezidents.

Dimants bijis Latvijas Žurnālistu savienības valdes priekšsēdētājs, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes valdes loceklis, profesors Rīgas Stradiņa universitātē un biznesa augstskolā "Turība", vadošais pētnieks Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūtā, mediju pētnieks Vidzemes Augstskolā.

Dimants ir autors monogrāfijai "Latvijas prese 200 gados".

Atvadīšanās notiks sestdien, 23.martā, Valdemārpils kapličā.

Latvieši ir gatavi doties uzmundrinošās tūrēs uz Eiropas pilsētām (+VIDEO)

Nedēļu garš ceļojums uz kādu no romantiskajiem galamērķiem ir kā sava veida restarts pēc garās ziemas.

Daudzviet Eiropā pavasari var izjust ātrāk nekā Latvijā, un romantiskas noskaņas iespējams baudīt gan tādu pilsētu kā Porto, Parīzes, Barselonas ielās...

«Pērkot bioloģisko pienu, pircējs samaksā arī par griezes dziesmu» (+VIDEO)

Lauku apdzīvotībai sevišķi svarīgi ir nelielo saimniecību īpašnieki un bioloģiskie lauksaimnieki.

Mūsu valstī turpinās zemnieku protesti. Diskusijās tiek izteikti kritiski viedokļi par Eiropas Savienības Zaļo kursu. Tomēr veselīga un daudzveidīga vide i...

Latvijā popularitāti gūst viedo ciemu kustība (+VIDEO)

Turpinot stiprināt aktīvo kopienu ilgtspēju un attīstību, jau vairākus gadus kampaņas īsteno biedrība "Latvijas Lauku forums".

Biedrība "Latvijas Lauku forums" līdz 2024.gada 28.martam aicina Latvijas ciemus un kopienas lauku apvidos pieteikties atpazīs...



Komentāri