lv
oqOPoxltCpClbK8ncYnX33dfckGxbsnZAMlTLCYV
32918

Par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem ziņo Ukraina

Par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem ziņo Ukraina

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz piektdienas rītam sasnieguši 74 840 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

"Diennakts laikā 840 okupanti un 28 bruņumašīnas. Nav rekords, bet jaudīgi," paziņojumā norādīja ģenerālštābs.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2750 tankus, 5580 bruņutransportierus, 1772 lielgabalus, 391 daudzlādiņu reaktīvo iekārtu, 201 zenītartilērijas iekārtu, 277 lidmašīnas, 258 helikopterus, 1450 bezpilota lidaparātus, 397 spārnotās raķetes, 4174 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 155 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Rīgā 20.trolejbusa kustības grafiku saskaņos ar LTV darba laika beigām

No 14.novembra Rīgā 20.trolejbusa kustības grafiku saskaņos ar Latvijas Televīzijas (LTV) darbinieku darba laika beigām, informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Izmaiņas maršruta atiešanas laikos tiks veiktas darba dienu un brīvdienu pēcpusdienās.

No pietu...

Uzlabo burāšanas infrastruktūru Rīgā
Lai stiprinātu burāšanas sporta un tūrisma nozares attīstību, kopš 2014. gada Rīgas brīvostas pārvalde sadarbībā ar Rīgas pilsētā esošajām jahtu ostām īsteno dažādus jahtu ostu infrastruktūras uzlabošanas projektus.
Intervija ar Daugavpils mēru Andreju Elksniņu
Kāpēc Daugavpils pretojās padomju armiju slavinošo pieminekļu nojaukšanai un ko otrā lielākā pašvaldība Latvijā darījusi, lai palīdzētu saviem iedzīvotājiem samazināt apkures rēķinus? Par šiem un citiem aktuāliem tematiem "Kāpēc" žurnāliste Olga D...


Komentāri