lv
xXAHY5PUHzh3N1EGpT6Gn0yxPV8SDepLOcAFAx27
3278947

KP: Veikalu ķēžu konkurenci uzlaboja «Lidl» ienākšana; dažviet Rīgā problemātiskāk

KP: Veikalu ķēžu konkurenci uzlaboja «Lidl» ienākšana; dažviet Rīgā problemātiskāk
Kopumā Latvijā pastāv konkurence starp mazumtirdzniecības ķēdēm, taču atsevišķās Rīgas apkaimēs konkurence ir ierobežota un būtu veicināma. Būtiskas izmaiņas tirgū iezīmēja "Lidl" zīmola ienākšana Latvijas tirgū 2021. gadā, veidojot konkurenci tādiem tirgus spēlētājiem kā "Rimi" un "Maxima", izpētē par 12 mazumtirgotājiem 2018.–2022.gadā secināja Konkurences padome (KP), iezīmējot tendences arī 2023. gadā.
Krievijas spiegošanas intensitāte pret Latviju varētu pastiprināties vēl vairāk

Saistībā ar plānoto Krievijas Rietumu kara apgabala reorganizāciju Krievijas spiegošanas intensitāte attiecībā uz Latviju tuvākā nākotnē varētu tikai vēl vairāk pastiprināties, teikts Valsts drošības dienesta (VDD) pagājušā gada darbības pārskatā.

Konkr...

Drošības dienests: Krievija cenšas vervēt un apmācīt personas kaitnieciskām darbībām Latvijā
Krievijas specdienestu interešu lokā pērn bija vervēt un apmācīt personas kaitniecisku darbību veikšanai ne vien Ukrainā vai citur Eiropā, bet arī Baltijas valstīs, tostarp Latvijā, teikts Valsts drošības dienesta (VDD) 2023. gada darbības pārskatā. VD...
Rīdziniekiem februārī siltuma patēriņš vidēji par 30% mazāks

Rīdziniekiem februārī siltuma patēriņš bijis vidēji par 30% mazāks nekā janvārī, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas siltums" sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Jana Roze.

Rīgā rēķinus par siltumu februārī ietekmēja āra gaisa temperatūra, ēkas siltumnot...



Komentāri