lv
GKeEfYXga6ONgVfpv5IFkwldk7IWtPkHc4y6shjM
327627

Šomasei un Moisejam jauns Ziemassvētku singls (+DZIESMA)

Šomasei un Moisejam jauns Ziemassvētku singls (+DZIESMA)

Ar jaunu singlu pie klausītājiem nāk savulaik populārais duets Liene Šomase un Jānis Moisejs. Mūziķi novērtējumam nodevuši jaunu Ziemassvētku dziesmu “Snieg balti sapņi”.

Tas ir garšīgs, vēl nedzirdēts rokenrols, kas radies, sadarbībā ar talantīgo studijas producentu Gintu Stankeviču. Īpaši skaistu vibrāciju melodijai piedod dueta saskanīgā divbalsība, dzīvais instrumentālais pavadījums un Ginta Žilinska meistarīgā klavierspēle. Rokenrols ir īpaši muzikāli jautra žanriska mērce, kurā ietērpusies jaunā dziesma, un neļaus mierīgi nosēdēt krēslā pat Ziemassvētku vecītim, - muzikālo jaunumu piesaka Liene un Jānis.

“Dziesma ir par draudzību, par sapņiem, kas piepildās Ziemassvētku naktī, kā arī par mīlestību, kas ir īpaši svarīga sirsnīgajos svētkos,” skaidro jaunās dziesmas vārdu un mūzikas autors Moisejs.

Latviešu mūzikas grandu Raimonda Paula un Guntara Rača izveidotais estrādes dueta pirmais albums “Pasaule ir skaista”, kas tika izdots 2007. gadā, ieguva lielu atzinību klausītāju vidū, iekļaujot daudzus tautā iemīļotus hitus “Pasaule ir skaista”, “Neskaties pulkstenī”, “La Luna”. Pateicoties ievērojamiem pārdošanas apjomiem, ieraksts iemantoja zelta diska statusu un dziesma “Neskaties pulkstenī” ieguva “Latviešu mūzikas ierakstu gada balvu”. Abi mākslinieki kopā un atsevišķi ir piedalījušies un vadījuši virkni raidījumu un priecējuši klausītājus neskaitāmos kopīgos koncertos.

Jaunā dziesma būs dzirdama arī koncertā VEF Kultūras pilī 2023. gada 1. februārī, kur izskanēs Jāņa Moiseja jubilejas koncertprogramma “Laime kabatā”. Koncertā piedalīsies LU vīru vokālais ansamblis “Dancis”, Liene Šomase, Elīna Gluzunova, bērnu vokālā studija “Talantu ligzda” un citi iemīļoti mākslinieki, ar kuriem Moisejs sadarbojies savas radošās karjeras laikā. Koncertu pavadīs instrumentālā grupa talantīgā Jāņa Miltiņa vadībā.

Lielbritānijas aizsardzības ministrs Ukrainai iesaka ziemā turpināt spiedienu frontē
\Ukrainas karavīriem ziemas mēnešos vajadzētu saglabāt uzbrukuma dinamiku pret Krievijas armiju, intervijā izdevumam "Daily Beast" sacīja Lielbritānijas aizsardzības ministrs Bens Volless.
Premjers pieļauj ES naudas izmantošanu, lai nebūtu krasi jāpaaugstina elektrības sadales tarifs
Kompensācijas uzņēmumiem, lai nebūtu krasi jāpaaugstina elektrības sadales tarifs, varētu meklēt Eiropas Savienības fondu naudā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja premjers Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība").
Kariņš: Nākamgad veselības jomai varētu pārdalīt līdz 90 miljoniem eiro
Nākamgad veselības jomai varētu pārdalīt līdz 90 miljoniem eiro, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas Jautājums" sacīja premjers Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība").


Komentāri