lv
yqBOhgEbyTojUFs9jDsmSGpZCEf1Tn7vXQodv3mz
3275094

Tehnoloģijas ikdienā un mūzikā. Saruna ar «Sudden Lights» vokālistu Andreju Reini Zitmani

Tehnoloģijas ikdienā un mūzikā. Saruna ar «Sudden Lights» vokālistu Andreju Reini Zitmani
"Mūzika nav tikai skaņu virkne, mūzika ir satikšanās, cilvēciskais kontakts un, kamēr mūzikas klausītāji nebūs roboti, tikmēr cilvēciskais kontakts nepazudīs un mākslīgais intelekts to neapdraudēs," Latvijas Radio 1 raidījumā "Digitālās brokastis" par tehnoloģiju ietekmi uz mūzikas radīšanu un klausīšanos stāsta grupas "Sudden Lights" vokālists Andrejs Reinis Zitmanis.
Maijā notiks ikgadējais meža izziņas festivāls

Maijā notiks ikgadējais AS "Latvijas valsts mežu" (LVM) organizētais meža izziņas festivāls "Latvijas Meža dienas", liecina LVM tīmekļvietnē publiskotā informācija.

Pasākums notiks 24.maijā un 25.maijā LVM dabas parkā Tērvetē, "Kurbada zemē".

Pasākuma a...

Vicečempions «Riga FC» tikai ar 1:0 spēj uzvarēt futbola virslīgas jaunpienācēju
Latvijas futbola virslīgā pirmās kārtas spēlē svētdien iepriekšējās sezonas vicečempiona un Latvijas kausa ieguvēja "Riga FC" futbolisti tikai ar 1:0 spēja uzvarēt virslīgas jaunpienācēju "Grobiņa/LFS", liecina organizatoru informācija.
Jaunā atbalsta sistēma nokaitina lauksaimniekus. Pret ko iebilst zemnieki?
Otrdien, 5. martā, pie valdības ēkas Rīgā pulcējās mežu īpašnieki un kokrūpniecības uzņēmumu darbinieki, lai pievērstu uzmanību problēmai ar kompensācijām mežu īpašniekiem, kuru zemes tiek nodotas dabas aizsardzībai, ierobežojot vai liedzot saimniecisk...


Komentāri