lv
m2WkJhx8RAKn5wKsc4zITzWTE0mwloO1cRmiwjqF
327017

Kur bija pazudis un kas tagad notiek ar Ēriku Stendzenieku?

Kur bija pazudis un kas tagad notiek ar Ēriku Stendzenieku?

Viens no Latvijas spožākajiem reklāmu veidošanas spīdekļiem Ēriks Stendzenieks pēdējos gados piedzīvojis nopietnas pārmaiņas – no Rīga burzmas pārcēlies uz dzīvi Kolkā, kā arī izirušas viņa ilggadīgās attiecības ar sievu un bērnu māti.

STV raidījumā “Kad viņas satiekas” Stendzenieks neslēpa, ka šis ir bijis visādā ziņā grūts periods. Bet nu viņš savām depresīvajām sajūtām ir ticis pāri, izdarījis secinājumus un spēj par ģimenes dzīves sarežģījumiem runāt ar sev raksturīgo asprātību un humoru.

“Pašā sākumā nebija tā, ka es uz Kolku pārceltos brīvprātīgi. Teiksim tā - mani nepārprotami palūdza to izdarīt. Bet es sievu pilnībā saprotu. Redziet, tas reklāmista dzīves veids… Lai gūtu šajā jomā panākumus, ir jābūt ārkārtīgi empātiskam - tas nozīmē, jau no pirmajām sarunas minūtēm jāuztver klienta noskaņojums un jāsāk runāt viņa valodā, pat ieskaitot lībiešu vai latgaļu izloksni. Un to empātiju ļoti labi veicina arī ievērojams alkohola patēriņš. Bohēma. Ja tas turpinās 40, 45 un pat 50 gadu vecumā, tad ir, kā ir...”

Jautāts, vai Ēriks šobrīd ir brīvs vīrietis, kurš gatavs jaunām attiecībām, vai joprojām mīl sievu un dzirksts attiecībās no viņa puses nav dzisusi, Stendzinieka atbildēja tik viltīgi, ka var būt abējādi...

Krievijas karā pret Ukrainu var iesaistīt līdz 15 tūkstošiem Baltkrievijas karavīru
Baltkrievijas karavīru morāli psiholoģiskais stāvoklis ir zemā līmenī, un vairums nevēlas karot pret Ukrainu, tomēr ir 10-15 tūkstoši cilvēku, kas varētu piedalīties Krievijas "specoperācijā" pret Ukrainu, brīfingā pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštā...
Portugāle otrajā puslaikā nodrošina nervozu uzvaru pār Ganas futbolistiem. Spilgtākie mirkļi
Portugāles futbolisti ceturtdien pirmajā spēlē Pasaules kausa finālturnīrā guva trīs vārtus otrajā puslaikā un svinēja uzvaru 3:2 pār Ganas valstsvienību.
Uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem avārijā gājuši bojā trīs cilvēki, bloķēta satiksme
Ceturtdienas vakarā uz Valmieras šosejas pie Murjāņiem noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājuši bojā trīs cilvēki, un avārijas dēļ tagad notikuma vietā abos virzienos bloķēta satiksme.


Komentāri