lv
MI3KihDF5zv0Nb8cHvMlWEbUPlxNeob8DwWLRhfR
3269486

Drošības politikas eksperte: Eiropa ir saņēmusies, palielina ieguldījumus aizsardzības nozarē

Drošības politikas eksperte: Eiropa ir saņēmusies, palielina ieguldījumus aizsardzības nozarē
Šobrīd no Briseles nāk jaunas politikas vēsmas, kas vērstas uz sadarbību, kopējiem iepirkumiem un kopēju rīcību aizsardzības jomā tieši Eiropas Savienības dalībvalstu vidū. Militārās industrijas un aizsardzības spēju kopīga attīstība ir nepieciešams un ievērojams solis uz priekšu, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Predators līdz sezonas beigām paraksta līgumu ar vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Nešvilas "Predators" līdz šīs sezonas beigām parakstījusi divvirzienu līgumu ar latviešu vārtsargu Gustavu Dāvi Grigalu, informē klubs.

Līguma vērtība ir 775 000 ASV dolāru uz visu sezonu.

25 gadus vecais Grigals šo...

Pērn izsniegts vairāk nekā 700 tūkstoš sociālās palīdzības paku. Kas tajās atrodams, un kam tās pienākas?
Latvijā pērn izsniegtas vairāk nekā 700 tūkstoš palīdzības pakas – gan pārtika, gan higiēnas preces. Kopumā uz tām var pretendēt vairāk nekā 50 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju. Kas tajās atrodams, un kurš atbildīgs par to saturu, kas nereti tiek arī izma...
Zelta mikrofonu par pagājušā gada labāko mūzikas albumu saņem Astro'n'out

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" par labāko 2023.gadā izdoto albumu šovakar saņēma grupa "Astro'n'out" ar ierakstu "777", bet par labāko dziesmu tika atzīta Fiņķa un "Patrisha" (Patrišas) skaņdarbs "Raķešu zinātne".

Par pagājušā ga...



Komentāri