lv
JtZ7KSm8sEJeshTTa47PQkrpVmRqaBwIEzXJKMYC
3257984

Kamaniņu sporta slavas kaldinātāja Gaile: Slieču spogulī lūpas mūsdienās vairs neuzkrāsot

Kamaniņu sporta slavas kaldinātāja Gaile: Slieču spogulī lūpas mūsdienās vairs neuzkrāsot
Pēc valsts neatkarības atjaunošanas Latvijas kamaniņu sportā labākos rezultātus rādīja Iluta Gaile un Anna Orlova. Arī pēc karjeras beigām Orlova ir apritē, trenējot jaunos kamaniņbraucējus, bet Gaile sportistes gaitas noslēdza pēc izcīnītas 10. vietas Soltleiksitijas olimpiādē 2002. gadā. Ilutas dzīve ar kamaniņām arvien gan ir saistīta, bet sporta veidā viņa saskata nozīmīgas atšķirības kopš laika, kad startēja pati.
Atjaunos pastiprinātu režīmu Latvijas un Baltkrievijas pierobežā

Atjaunojoties nelegālo migrantu plūsmai, Iekšlietu ministrija (IeM) rosina tuvākajā laikā Latvijas un Baltkrievijas pierobežā atjaunot pastiprinātu robežapsardzības režīmu, liecina IeM sagatavotais rīkojuma projekts.

Pastiprinātu robežapsardzības režīmu...

Jaunie nekustamie īpašumi Latvijā saskaras ar tirgus nesabalansētību (+VIDEO)

Euribor vairs nav galvenais faktors lēmumu pieņemšanas procesā - pircējus vairāk sākusi iespaidot trauslā ģeopolitiskā situācija.

Latvijas galvaspilsētā ir vērojams kritums dzīvojamo nekustamo īpašumu sektorā - pārdošanas apjomi atgriezušies 2021. gada ...

Girgensonam rezultatīva piespēle «Sabres» zaudējumā NHL spēlē
Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien tika pie vienas rezultatīvas piespēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piedzīvoja zaudējumu papildlaikā.


Komentāri