lv
fZ2Culy6RpPcVIIYHfJBo3TVdMpJZmhqQNbLwgML
324581

Futbola kluba Liepāja īpašnieks Hramovs nopircis Viesnīcu Jūrnieka ligzda

Futbola kluba Liepāja īpašnieks Hramovs nopircis Viesnīcu Jūrnieka ligzda

Viesnīca “Jūrnieka ligzda” Nīcas pagasta Pērkonē mainījusi īpašnieku – to iegādājies uzņēmējs, futbola kluba “Liepāja” īpašnieks Oļegs Hramovs, kuram Liepājā pieder vairāki vērtīgi nekustamie īpašumi, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

Pirkumu Hramovs īstenojis oktobrī. “Jūrnieka ligzdu” jeb īpašumu ”Pērkones jūrmala” viņš atpircis no Lietuvas pilsones Vilijas Sabonienes, kura 2021. gada sākumā šo īpašumu iegādājusies no SIA “Ervils”, vēsta ieraksts Zemesgrāmatā.

Arī turpmāk “Jūrnieka ligzda” darbosies kā naktsmītne, apliecina Hramovs.

Līdz šim viesnīcā saimniekoja SIA “Hotel Jūrnieka ligzda”, kuras viens no īpašniekiem ir uzņēmējs Guntis Šalts. Viņš portālam pauda, ka “Hotel Jūrnieka ligzda” bija tikai viesnīcas apsaimniekotājs.

2020. gadā šis uzņēmums strādājis ar 32,7 tūkstošu eiro zaudējumiem (2021. gada pārskats nav iesniegts), liecina informācija datubāzē “Lursoft”. SIA “Hotel Jūrnieka ligzda” ir arī vairāk nekā 11 tūkstošu eiro liels Valsts ieņēmumu dienesta administrēto nodokļu parāds.

Uzņēmējam Hramovam Liepājā pieder vairākas viesnīcas un apartamenti, kas apvienoti kompleksā “Park Hotel Liepaja Group”.

Krievijā pilnībā aizliedz jebkādu netradicionālu seksuālo attiecību propagandu

Krievijas parlamenta apakšpalāta Valsts dome ceturtdien pēdējā lasījumā vienbalsīgi apstiprinājusi likumprojektu, kas aizliedz visu "LGBTQ propagandu".

"Jebkurai netradicionālu seksuālo attiecību propagandai būs sekas," paziņoja Krievijas parlamenta ap...

ASV pieļauj, ka Krievija lietotu ķīmiskos ieročus pēc jaunām sakāvēm Ukrainā

ASV pieļauj iespējamību, ka Krievija varētu lietot ķīmiskos ieročus Ukrainā, ja turpinās zaudēt pozīcijas kaujas laukā, vēstīja izdevums "Politico", atsaucoties uz sešiem informētiem ziņu avotiem, tostarp ASV prezidenta Džo Baidena administrācijas un P...

Ķengaragā vīrietis 4 promiļu reibumā met spēļu zāles darbiniecei ar pudeli

Rīgā, Ķengaragā aizturēts vīrietis, kurš četru promiļu reibumā metis ar pudeli spēļu zāles darbiniecei, informēja Valsts policija.

15.novembrī, policijā saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš ieradies spēļu zālē Ķengaragā un veicis tur huligāniskas ...



Komentāri