lv
X2d9LTqxNHmYoxbco8YHrNxR1y8TLtuTNv2XtFXh
322144

Pedagogi saziedojuši 43 130 eiro kolēģiem Ukrainā

Pedagogi saziedojuši 43 130 eiro kolēģiem Ukrainā

Līdz šim pedagogi caur Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) kontu saziedoja 43 130 eiro kolēģiem Ukrainā, aģentūru LETA informēja LIZDA Sabiedrisko attiecību departaments.

LIZDA aicināja katru arodbiedrības biedru, katru pirmsorganizāciju, kā arī ikvienu izglītības un arī zinātnes nozares pārstāvi līdz 17.novembrim ziedot Ukrainas izglītības un zinātnes darbiniekiem, kuri cietuši kara darbībā.

Novembra akcijā kopā izdevās savākt 8254 eiro un kopumā Latvijas pedagogi caur LIZDA ziedojumu kontu Ukrainai jau ir ziedojuši 43 130 eiro.

Kopā ar jau iepriekš savāktajiem ziedojumiem LIZDA ukraiņu kolēģiem šobrīd vēl ir gatava pārskaitīt ziedojumus vai iegādāties nepieciešamās preces 13 000 eiro apmērā.

Topošās valdības deklarācija pašlaik vien ir melnraksts, atzīst Pīlēns

Lai izveidotu topošās valdības deklarāciju, darāmo darbu vēl ir ļoti daudz, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica viens no partiju apvienības "Apvienotais saraksts" AS dibinātājiem, uzņēmējs un arhitekts Uldis Pīlēns.

"Tur ir ļoti daudz,...

Čārlzs III no karaliskās ēdienkartes izslēdz vienu ēdienu. Kuru un kāpēc?

Britu karaliskajai ģimenei ir strikti noteikta ēdienkarte, kalpotāji nedrīst pasniegt aizliegtos ēdienus, bet neskatoties uz to, karalis Čārlzs pasludinājis jaunu aizliegumu.

Kā izrādās, tad līdz ar karaļa Čārlza jaunieviestajiem nosacījumiem uz britu k...

Pilsonības komisijas priekšsēdētāja amatā ievēl Ingmāru Līdaku

Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisija šodien par savu priekšsēdētāja ievēlēja deputātu Ingmāru Līdaku (AS).

Par komisijas priekšsēdētāja vietnieci ievēlēja deputāti Annu Rancāni (JV) un par sekretāru parlamentārieti Jāni D...



Komentāri