lv
dX22sRYho8qg0m5r88tlVuV63TXa0XrH44l2OTFz
3218312

Lems par ieceri pārtikas preču cenu zīmēs norādīt produkta ražotājvalsti

Lems par ieceri pārtikas preču cenu zīmēs norādīt produkta ražotājvalsti

Saeima rīt otrajā lasījumā skatīs grozījumus Pārtikas aprites uzraudzības likumā, kas paredz pārtikas preču cenu zīmēs norādīt produkta ražotājvalsti. Nav aizliegts izmantot arī valsts karodziņus.

Saeima rīt otrajā lasījumā skatīs grozījumus Pārtikas aprites uzraudzības likumā, kas paredz pārtikas preču cenu zīmēs norādīt produkta ražotājvalsti.

Otrajā lasījumā deputāti arī lems par izmaiņām Enerģētikas likumā, lai vienkāršotu augstsprieguma ārējo inženiertīklu izbūves saskaņošanu ar skarto zemju īpašniekiem.

Saeima rīt pirmajā lasījumā skatīs Kriminālprocesa likuma grozījumus, ar kuriem iecerēts atteikties no drošības līdzekļa - ievietošanas sociālās korekcijas izglītības iestādē. Tāpat deputāti konceptuāli skatīs izmaiņas Valsts pārvaldes iekārtas likumā, lai tīmekļa vietnes latvija.lv nosaukumu aizstātu ar latvija.gov.lv.

Rītdienas sēdes darba kārtībā pirmajā lasījumā ir arī likumprojekts, ar kuru plānots ratificēt Latvijas un Pakistānas konvenciju par izvairīšanos no ienākuma nodokļu dubultās uzlikšanas, nodokļu nemaksāšanas novēršanu un līguma protokolu.

Rīt deputātiem būs jālemj par vairāku jaunu likumprojektu nodošanu Saeimas komisijām, tostarp par Valsts prezidenta rosinātajām likuma izmaiņām, kas paredz priekšvēlēšanu aģitācijas materiālos norādīt, ka to tapšanā izmantots mākslīgais intelekts. Tāpat deputāti lems, vai komisijām nodot grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem iecerēts liegt Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem piedalīties ceļu satiksmē Latvijā.

Porziņģis ar «double double» palīdz «Celtics» izcīnīt uzvaru (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien guva 23 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas zem groziem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

"Celtics" savā laukumā ar rezult...

Kariņš apbalvots ar Ukrainas ordeni

Latvijas visaptverošs ekonomisks, politisks, militārs un humāns atbalsts Ukrainai tiks turpināts līdz tās uzvarai, uzsvēra ārlietu ministrs.

2024. gada 28. februārī ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš no Ukrainas vēstnieka Latvijā Anatolija Kucevola (Anat...

Latvijai patlaban nav militāru draudu. Prezidents pret galējībām

Latvijai ir sabiedrotie, kas palīdzēs, bet mums pašiem jāsaprot, ka drošība ir process

Latvijai patlaban nav militāru draudu, taču laika gaitā situācija vienmēr var mainīties, trešdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu žurnālistiem paziņoja Valsts p...



Komentāri