lv
8xCH3Dr4zcO1pnpgT8t1LRLqfDnR9c2roHwqdKTF
3216933

Naktī Okupācijas muzeja telpā iemests degmaisījums

Naktī Okupācijas muzeja telpā iemests degmaisījums

Naktī Latvijas Okupācijas muzeja telpā iemests degmaisījums, apstiprināja muzeja vadītāja Solvita Vība.

Viņa norādīja, ka, neskatoties uz uzbrukumu, muzejs turpina darbu un ekspozīcija ir pieejama apmeklētājiem. Tāpat Vība pauda cerību uz dienestu ātru iesaisti vainīgā atrašanā.

"Ceru, ka uzbrucējs tiks ātri atrasts. Manuprāt, tas bija mērķtiecīgi plānots uzbrukums Okupācijas muzejam. Gribu uzsvērt, ka mēs turpinām savu darbu," sacīja Okupācijas muzeja vadītāja.

Kā norādīja Valsts policijā, saistībā ar minēto notikumu policija veic pārbaudi, taču plašākus komentārus tā šobrīd sniegt nevarot.

Siliņa: Eiropas līderi Ukrainas vajadzībām ir gatavi pirkt munīciju no trešajām valstīm
Eiropas valstu līderi ir gatavi iegādāties munīciju no trešajām valstīm, lai to nodotu Ukrainai, jo Ukrainai atbalsts ir nepieciešams nekavējoties, tā, komentējot Francijas prezidenta Emanuela Makrona rīkotajā rietumvalstu līderu sanāksmē pārrunātu, sa...
Latvijas, Lietuvas un Itālijas operācijā aiztur divas personas aizdomās par 2 miljardu eiro atmazgāšanu
Starptautiskā operācijā Lietuvas, Latvijas un Itālijas tiesībsargājošās institūcijas otrdien, 27. februārī, aizturējušas divus cilvēkus par nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju divu miljardu eiro vērtībā, izmantojot iepriekš Lietuvā strādājušu finan...
Nākamnedēļ pie Ministru kabineta protestēs arī lauksaimnieki

Nākamnedēļ līdztekus mežsaimniecības nozares pārstāvjiem pie Ministru kabineta protestēs arī lauksaimnieki, informē biedrībā "Zemnieku saeima".

Protesta akcija paredzēta otrdien, 5.martā.

Biedrības valdes priekšsēdētājs Juris Lazdiņš skaidro, ka lauksai...



Komentāri