lv
5FLdLwrqQJmyfYTmEGl70sERJTzLWZ2Qulpz4BV4
3212483

FOTO: Ar mākslas un izglītības programmu jauniešiem atklāts Valmieras Starptautiskais multimediju festivāls

FOTO: Ar mākslas un izglītības programmu jauniešiem atklāts Valmieras Starptautiskais multimediju festivāls
Ar multimediju darbu programmu, kuru veidojuši mākslinieki no Latvijas un Norvēģijas atklāts Starptautiskais Valmieras multimediju festivāls. Līdz 3. martam festivālā gaidāma bagātīga programma gan pilsētvidē, gan dažādās norises vietās, piedāvājot gan virtuālās un papildinātās realitātes darbu kolekcijas, gan multimediju instalācijas. Tāpat gaidāma īpašo notikumu programma, kurā iekļautas mākslinieku performances un mākslīgā intelekta radītas operas seansi, informēja organizatori.
Pārbūvēs ģenerālprokuratūras ēku Rīgā, Kalpaka bulvārī

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinājusi iepirkumu par ģenerālprokuratūras ēkas pārbūvi Rīgā, Kalpaka bulvārī, informē VNĪ.

Ģenerālprokuratūras ēkas pārbūves projekta laikā ir iecerēts veikt būvdarbus, kas ietvers ēkas tehniskās un vizuālās a...

Brīdina uzmanīties no krāpniekiem, kuri izliekas par VID darbiniekiem

"Swedbank" brīdina laikā, kad aktuāla kļūst ikgadējā pārmaksāto nodokļu atgūšana, uzmanīties no krāpniekiem, kuri izliekas par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbiniekiem vai nodokļu konsultantiem.

Bankā norāda, ka krāpnieki izsūta ziņas, kurās aicina ...

Soda izpildes procesu padarīs raitāku un efektīvāku. Trīs cietumu vietā - divas

Grozījumi Sodu izpildes kodeksā paredz turpmāk brīvības atņemšanas soda izpildi Latvijā īstenot tikai divu veidu cietumos - slēgtajā un atklātajā.

Otrdien Ministru kabinets apstiprināja Tieslietu ministrijas izstrādātos grozījumus Latvijas Sodu izpildes...



Komentāri