lv
nKKrDWYI3euG3OrdWunN6VFB9FnO0lMw7Pe53Hyi
3192029

Seni rēķini un jaunu pretendentu ambīcijas. Latvijas florbola čempionātā startē ceturtdaļfināli

Seni rēķini un jaunu pretendentu ambīcijas. Latvijas florbola čempionātā startē ceturtdaļfināli
Latvijas florbola čempionātā sestdien, 24. februārī, ar pirmajām četrām ceturtdaļfināla spēlēm sāksies izšķirošie notikumi, proti, izslēgšanas spēļu turnīrs. Lielais mērķis visiem viens – vispirms pieveikt pretiniekus ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām, lai sasniegtu pusfinālu, kas automātiski nodrošinās dalību izšķirošajās spēlēs "Arēnā Rīga".
Saskaņošanai nodots importa aizliegumam pakļauto KF preču saraksts

Zemkopības ministrija (ZM) nodevusi saskaņošanai noteikumu projektu, kurā definēti konkrētie lauksaimniecības un lopbarības produkti, kurus turpmāk būs aizliegts ievest Latvijā no Krievijas un Baltkrievijas, liecina informācija Tiesību aktu portālā.

Par...

Ērģelniece Ļisicina Jūliju Navaļnaju nosauca par «ienaidnieku» (+VIDEO)

No Rīgas Doma viņa ir nogājusi garu ceļu līdz Putina bezierunu atbalstam.

Sociālajos tīklos raisās asas diskusijas par Putina Krievijas cietumos bojā gājušā disidenta atraitnes prasībām - ieviest jaunas sankcijas pret Kremli.

Apspriežot Jūliju Navaļnaju...

FS «Jelgava» futbolisti norūdās - sals un sniegs pirms virslīgas sezonas nebaida
Jau pēc divām nedēļām startēs Latvijas futbola virslīga, kur gatavojas spēlēt 10 klubi. Daļa no tiem, kam budžets ļauj, aizvada treniņnometnes siltās zemēs – Apvienotajos Arābu Emirātos un Turcijā, mainīgām sekmēm spēkojoties ar spēcīgiem un ne tik spē...


Komentāri