lv
2W1nm31C5jWih5GBGIL12GYnEPUuhB9WPfvyrWg3
3184456

RNP ar finanšu ministru apspriedīs 380 miljonu eiro piesaisti (+VIDEO)

RNP ar finanšu ministru apspriedīs 380 miljonu eiro piesaisti (+VIDEO)

Lai īpašums kļūtu ilgtspējīgs, nepieciešams daudzdzīvokļu ēku uzlabošanas darbus plānot jau tuvākajā nākotnē.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks", vērtējot iespējas pilnveidot klientu dzīves apstākļus, uzlabojot īpašuma energoefektivitāti, patērēto resursu uzskaitē vai, piemēram, komfortu ar modernu liftu infrastruktūru īpašumā, analizē uzņēmuma attīstības iespējas un spēju piesaistīt finansējumu šādiem projektiem, kas sastāda ~380 miljoni EUR.

Lai īpašums kļūtu ilgtspējīgs, nepieciešams daudzdzīvokļu ēku uzlabošanas darbus plānot jau tuvākajā nākotnē, tāpēc nepieciešama investīciju piesaiste. Ņemot vērā šo jautājumu aktualitāti, RNP organizē diskusiju "Ilgtspējīgu mājokļu attīstības izaicinājums", kurā kopā ar jomas profesionāļiem notiks viedokļu apmaiņa par kapitāla piesaistes jautājumiem.

Ikviens interesents var piedalīties piedalīties RNP diskusijā "Ilgtspējīgu mājokļu attīstības izaicinājums", kas norisināsies 26.februārī plkst.11.00 - 15.00 Mākslas muzejā RĪGAS BIRŽA, Doma laukumā 6. Diskusijas laikā tiks runāts par kapitāla piesaisti uzņēmumam un ar to saistītajiem ieguvumiem Rīgas iedzīvotājiem.

Diskusijā piedalīsies:

- Māris Ozoliņš, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" valdes priekšsēdētājs;

- Arvils Ašeradens, Latvijas Republikas finanšu ministrs;

- Jānis Lange, Rīgas pilsētas izpilddirektors;

- Ilvars Pētersons, AS "Rīgas siltums" valdes priekšsēdētājs;

- Krišjānis Krūmiņš, SIA "Rīgas ūdens" valdes priekšsēdētājs;

- Kaspars Gorkšs, LDDK ģenerāldirektors.

"Rīgas namu pārvaldnieks" ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko 3800 ēkas, kurās pakalpojumus saņem ap 160 000 klientu.

KNAB rosina apsūdzēt bijušo CVK priekšsēdētāju

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosinājis prokuratūrai apsūdzēt trīs bijušos un esošos Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) darbiniekus, kā arī uzņēmēju lietā par CVK budžeta līdzekļu izkrāpšanu.

Saskaņā ar KNAB preses paziņojumu, infor...

Tenisa zvaigzne Jastremska un reperis Krišs apvienojas sirds dziesmā Ukrainas atbalstam
Viena no izcilākajām ukraiņu tenisistēm Dajana Jastremska kopā ar čehu dziedātāju Rodanu un latviešu reperi Krišu jeb Loopout laida klajā dziesmu "Hearts" (Sirdis), kas vēsta par draudzību un mīlestību laikā, kad Ukrainu plosa Krievijas izraisītais kar...
Liepāja uzstādīja rekordus tūristu uzņemšanā, apsteidzot 2019. gadu (+VIDEO)

Visvairāk nakšņotāju bija no Lietuvas - 45,7%.

Pērn Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. Tas ir par 9,7% vairāk nekā 2022.gadā un par 7% vairāk nekā pirms Covid-1...



Komentāri