lv
uqSHG3A412rHWpfsmdeQcDSAI9BMu7MhkJE8ygAp
3168988

TIEŠRAIDE: Ukrainas 17. gadsimta baroka mūzika ansambļa «Ældmusic» koncertā

TIEŠRAIDE: Ukrainas 17. gadsimta baroka mūzika ansambļa «Ældmusic» koncertā
Nedēļa no 19. februāra Latvijas Radio 3 "Klasika" būs Ukrainas kultūras un mūzikas zīmē, tādēļ to ieskandēs mūziķi no Ukrainas, kuri nu jau nepilnus divus gadus par savu mājvietu sauc Latviju, – dziedātāji Natālija Behma, Oksana Nikitjuka un Serhijs Zadorožnijs. Kopā ar Ansi Bētiņu un klavesīnisti Gertrudu Jerjomenko viņi izveidojuši ansambli "Ældmusic", kura nosaukumā ietverta mūziķu interese par vēsturi, renesanses, baroka un vēlāku laiku mūziku. Koncerts izskanēs pirmdien, 19. februārī, pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā un Latvijas Radio 3 "Klasika" tiešraidē.
Ārlietu ministrija pauž nosodījumu par Navaļnija nāvi cietumā

Šodien uz Ārlietu ministriju tika izsaukts Krievijas Federācijas vēstniecības pagaidu pilnvarotais lietvedis.

Krievijas pārstāvim tika uzsvērts, ka Krievijas politiskā vadība un varasiestādes ir tieši atbildīgi par Alekseja Navaļnija vajāšanu un novešan...

Plēsnieks Eiropas čempionātā svarcelšanā paliek bez rezultāta kopvērtējumā
Latvijas pārstāvis Artūrs Plēsnieks pirmdien Bulgārijā Eiropas čempionātā svarcelšanā palika bez rezultāta grūšanas disciplīnā, līdz ar to neguva arī ieskaitītu pozīciju sacensībās svara kategorijā līdz 102 kilogramiem.
Aptauja: vairums Latvijas iedzīvotāju ir nomainījuši trīs vai vairāk mājokļu

Vairums Latvijas iedzīvotāju ir mainījuši dzīvesvietu vismaz trīs reizes, tostarp 30% ir pārcēlušies piecas un vairāk reizes, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Aptaujā secināts, ka 14% Latvijas iedzīvotāju ir pārc...



Komentāri