lv
CR3tJuN0nPi1YuGVxlUfhjfF4agCv830WuIZVfKh
3167388

Latvijas izlūkdienests: Krievijas stratēģija – karot, līdz Ukraina vairs neizturēs

Latvijas izlūkdienests: Krievijas stratēģija – karot, līdz Ukraina vairs neizturēs
Krievijas pašreizējā stratēģija ir karot tik ilgi, līdz Ukraina vairs neizturēs. Tādēļ Rietumu atbalsts Ukrainai ir kritiski nepieciešams – pretējā gadījumā Krievijas vadoņa Vladimira Putina režīms gūs pārliecību par savām spējām ietekmēt Rietumus un var palielināties Krievijas impēriskā apetīte, ikgadējā pārskatā norāda Latvijas Satversmes aizsardzības birojs (SAB).
Pēc trim gadiem RTU pilsētiņa saņems digitālo dvīni (+VIDEO)

Tehnoloģija iekļaus rīku kopumu enerģijas modelēšanai, ēku veiktspējas optimizācijai, kā arī mobilitātes un transporta simulācijai.

Lai sekmētu viedu, klimatneitrālu un energoneatkarīgu pilsētu veidošanos, Eiropas Savienības pētniecības un inovāciju pro...

Vāc parakstus, lai grāmatnīcās puse grāmatu būtu latviešu vai citās ES valodās

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana, lai grāmatnīcās vismaz puse grāmatu būtu latviešu vai citās Eiropas Savienības (ES) valodās.

"Jau no 2021.gada 16.jūnija Ukrainā ir spēkā likums, kas prasa grāmatnīcām un izdevējiem n...

Treneris Berkulis: Tādu spītību un cīņassparu kā Rastorgujevam novēlētu ikvienam latvietim
Andrejs Rastorgujevs ceļā līdz sudraba medaļai pasaules čempionātā ir izgājis caur smagiem pārbaudījumiem, bet viņš visas grūtības pārvarējis ar tādu spītu un nepiekāpību, kas būtu paraugs ikvienam, pirmdien Latvijas Televīzijā teica biatlonista trener...


Komentāri