lv
MeiSXVxhYTkfk5uYFfRrhxwKlNcMg0CBO0uxwYtD
31656

Mārtiņš Staķis: Pieslēdzoties pilsētas tīkliem, rīdzinieki veido ilgtspējīgu pilsētvidi

Mārtiņš Staķis: Pieslēdzoties pilsētas tīkliem, rīdzinieki veido ilgtspējīgu pilsētvidi
Ar Eiropas Savienības atbalstu Kohēzijas fonda projektu ietvaros šogad ir pabeigti vērienīgi pilsētas tīklu izbūves darbi Imantā, Berģos un Teikā, darbi turpinās Beberbeķos, savukārt tuvākajā laikā tie tiks uzsākti Ziepniekkalnā un daļā Imantas. Jau izbūvētajiem pilsētas kanalizācijas tīkliem joprojām ir iespēja pieslēgties gan Mārupē (arī daļā Bieriņu un Pleskodāles), gan Katlakalnā (daļā Ziepniekkalna un Bišumuižas), gan Bolderājā.
Okupanti cenšas aplenkt ukraiņus pie Vuhledaras; smagas kaujas pie Pavlivkas
Krievijas okupanti cenšas aplenkt Ukrainas spēkus Vuhledaras apkārtnē, kur turpinās smagas kaujas, atsaucoties uz Ukrainas armijas austrumu grupējuma runasvīru Serhiju Čerevatiju, vēsta portāls "Liga".
Video: Ukraiņu karavīrs no tuvas distances iznīcina okupantu tanku
Ukrainas armijas Ģenerālštābs piektdien publicējis no drona uzņemtu video, kurā redzama Krievijas tanka iznīcināšanas no tuvas distances. Vieta, kurā Ukrainas frontes sektorā tas noticis, netiek atklāta.
Sākt karu Putinu pārliecinājuši Patruševs un Bortņikovs, ziņo laikraksts
Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs un Federālā Drošības dienesta (FSB) direktors Aleksandrs Bortņikovs bija visdedzīgākie atbalstītāji bruņotam iebrukumam Ukrainā, faktiski pārliecinot Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu sākt ope...


Komentāri