lv
waxWKTHMfco0kU3jt28pPp8nncz7zeDuHdPO4YkS
3163986

Lielākajās saimniecībās platību atbalsta subsīdijas pārsniedz pusmiljonu

Lielākajās saimniecībās platību atbalsta subsīdijas pārsniedz pusmiljonu
Zemkopības ministrijā (ZM) tuvāko mēnešu laikā taps priekšlikumi, kā uzlabot Kopējo lauksaimniecības politiku, pēc kuras izmaksā Eiropas piešķirto atbalstu zemniekiem. Būtiskākās izmaiņas gan iespējamas vien no nākamā gada. Kopā ar priekšlikumiem par birokrātijas mazināšanu izskan ieteikumi gan precīzāk nodefinēt mērķus, kas būtu jāsasniedz ar šo naudu Latvijas lauksaimniecībai kopumā, gan to, ka vairāk būtu jāstiprina mazas un vidējas saimniecības.
Rastorgujevs izcīna Latvijas biatlona vēsturē pirmo sudraba medaļu

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu, izcīnot savu lielāko panākumu karjerā un arī Latvijas biatlona vēsturē.

Līdz šim no latviešiem t...

LM nāca klajā ar paziņojumu par dzimumu saistītiem stereotipiem

Ar dzimumu saistīti stereotipi ir viens no galvenajiem iemesliem ar dzimumu saistītajām atšķirībām izglītībā un karjeras izvēlē, norādīts Labklājības ministrijas (LM) sagatavotajā informatīvajā ziņojumā, kuru Ministru kabinets skatīs nākamnedēļ gaidāma...

Cipuļa četrinieku ekipāžai dalīta pirmā vieta Pasaules kausa posmā bobslejā
 Latvijas bobsleja pilota Emīla Cipuļa četrinieku ekipāža svētdien Altenbergas trasē Pasaules kausa bobslejā septītajā posmā izcīnīja dalītu pirmo vietu, kamēr Jēkaba Kalendas četrinieks ierindojās astotajā pozīcijā.


Komentāri