lv
lrjCmFbznD7AKcVGUOEMwfs915PLzPp22ALy82kw
314790

Sapņi, murgi un muskuļu paralīze – miegs joprojām ir noslēpumains un neizpētīts

Sapņi, murgi un muskuļu paralīze – miegs joprojām ir noslēpumains un neizpētīts
Nakts murgi var uzburt visdažādākos tēlus un to kombinācijas, pat visai ticamus dzīves notikumus. Daži tos labprāt interpretē un cenšas rast jēgu redzētajā vai pareģot nākotni. Savukārt citiem sapņi ir mokošs nakts fenomens. Taču – vai tiešām nakts laikā redzētie sapņi kaut ko nozīmē psihoanalīzē, kā to apgalvoja Zigmunds Freids, un vai tiešām sapņos var meklēt zīmes, kas ļauj pareģot nākotni? Mūsdienu zinātnieki sapņus skaidro racionāli, bet atzīst, ka joprojām ir daudz pētāmā.
Nepieciešamības gadījumā jābūt pavadonim diennakts stacionārā

Ja pacientam tas nepieciešams, jānodrošina pavadoņa uzturēšanās diennakts stacionārā, sociālajos tīklos uzsver veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP).

Aizvadītajā nedēļas nogalē Dobeles slimnīcā kāda māte saskārusies ar necienīgu rīcību no personāla pu...

Bankas Citadele peļņa deviņos mēnešos sasniegusi 24,5 miljonus eiro

Bankas "Citadele" peļņa šogad deviņos mēnešos bija 24,5 miljoni eiro, kas ir par 3,9% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, savukārt "Citadele" koncerna peļņa samazinājās par 23,6% - līdz 34,17 miljoniem eiro, liecina bankas publiskotā informā...

Krieviem trūkst artilērijas munīcijas, pauž ASV aizsardzības ministrs
Krievijas karaspēkam trūkst artilērijas munīcijas, kas apgrūtina karošanu Ukrainā, trešdien norādījis ASV aizsardzības ministrs Loids Ostins.


Komentāri