lv
RhNzCHJ5VFjf1BjTtOKQqsbuNz8wwdDuz0Yv3Yri
3128825

Pārvadātāji pirmdien atcēluši vairākus autobusu reisus visā Latvijā

Pārvadātāji pirmdien atcēluši vairākus autobusu reisus visā Latvijā

Pasažieru pārvadātāji ar autobusiem pirmdien atcēluši vairākus reisus visā Latvijā, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

Tostarp SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", sliktu autoceļa apstākļu dēļ ir atcēlusi reisu Ezere-Ruba-Auce-Rīga, kas bija plānots plkst.6.50, reisu Rīga-Ventspils, kas bija plānots plkst.8.40 un reisu Ventspils-Rīga, kas plānots plkst.13.10, savukārt autobusu šofera trūkuma dēļ kompānija ir atcēlusi reisu Rīga-Smiltene-Gulbene-Balvi, kas bija plānots plkst.8.30.

Savukārt SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" šoferu trūkuma dēļ pirmdien ir atcēlusi 14 reisus.

Kompānija atcēlusi reisu Vārpa-Basi-Kuldīga, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Brocēnu centrs-Saldus, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Saldus-Blīdene-Kaķenieki-Biksti-Blīdene, kas bija plānots plkst.7.30, reisu Kuldīga-Skrunda, kas bija plānots plkst.7.35, reisu Skrunda-Kuldīga, kas bija plānots plkst.8.40, kā arī reisu Priedaine-Mežvalde, kas bija plānots plkst.9.30.

Tāpat "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.13.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.14, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.14.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.15, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.15.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.16, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.16.30, un reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.17.

Latvijā reģistrēto jauno elektroauto skaits pērn pieaudzis par 52,1%

Latvijā pagājušajā gadā reģistrēti 1624 jauni elektroauto, kas ir par 52,1% vairāk nekā 2022.gadā, informē Auto asociācijas pārstāvji.

Tādējādi 2023.gadā Latvijā jauno elektroautomašīnu reģistrācija sasniedza 8,8% no kopējā reģistrētā jauno vieglo pasaž...

Japānas hokejisti kļūst par pēdējiem Latvijas izlases pretiniekiem olimpiskajā kvalifikācijā
Par Latvijas vīriešu hokeja izlases pēdējiem pretiniekiem 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā svētdien kļuva Japānas izlase.
LU profesors Auers: Tramps arī aiz restēm varētu gan vadīt ASV, gan sevi apžēlot
Arī ja Republikāņu kandidāts Donalds Tramps tiktu notiesāts un sēdētu aiz restēm, tas viņam netraucētu ne ieņemt ASV prezidenta amatu, ne arī sevi apžēlot, intervijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja Latvijas Universitātes profesors Daunis ...


Komentāri