lv
eCD4q8DpLU8ECR9Adykk9klRBsNah9u8uPQID4Fk
3108307

Miris prokrieviskais aktīvists Jānis Kuzins

Miris prokrieviskais aktīvists Jānis Kuzins

Miris prokrieviskais aktīvists, politiķis Jānis Kuzins, liecina piederīgo cilvēku publicētā informācija vietnē "Facebook".

Savu arī ar Krievijas politiku saistīto aktivitāšu dēļ politiķis savulaik bija "izpelnījies" Latvijas drošības iestāžu uzmanību, bet pats sevi pozicionēja kā "antifašistu".

Politiķis savas karjeras laikā darbojās vai bija saistīts ar vairākiem politiskajiem spēkiem, piemēram, "Dzimtene", "Mūsu izvēle", "PCTVL - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā", "Tautas kontrole", "Par neatkarīgu Latviju!", "Par Alternatīvu" un "Jaunā saskaņa".

Kuzins piedzima 1983.gadā. Izglītību ieguva sabiedrisko attiecību jomā. Savulaik bija ievēlēts par Jūrmalas domes deputātu.

No Centrālcietumā izbēgušajam vīrietim piespriež gandrīz 9 gadu cietumsodu

Rīgas apgabaltiesa no Rīgas Centrālcietuma izbēgušajam un vēlāk atrastajam Mārim Kovaļovam par vairākiem noziegumiem piespriedusi cietumsodu uz astoņiem gadiem un astoņiem mēnešiem, kā arī probācijas uzraudzību uz trīs gadiem.

Rīgas apgabaltiesa 7.febru...

Kiršteins būs EP vēlēsanu līderis «Tauta. Zeme. Valsts» sarakstā

Aleksandrs Kiršteins dibinājis biedrību "Latvijas neatkarības kustība" un kopā ar politisko partiju apvienību "Tauta. Zeme. Valsts" kandidēs Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās.

Piedalīšanos EP vēlēšanās Kiršteins raksturo kā "treniņu", jo sarakstā būs da...

Latvijas futbola izlasi Nāciju līgā ielozē grupā pie Ziemeļmaķedonijas, Armēnijas un Fēru salām
Jaunu galveno treneri nolīgusī Latvijas vīriešu futbola valstsvienība Eiropas Futbola federāciju savienības (UEFA) Nāciju līgas trešajā spēcīgākajā jeb C līgā grupā tiksies ar Ziemeļmaķedoniju, Armēniju un Fēru salām, ceturtdien kļuva zināms Parīzē not...


Komentāri