lv
0tFXF0BO5xxsS7848GsXJmL3AOmsF6vOWF7z4iLo
3099426

Dienas gaitā nokrišņi mitēsies

Dienas gaitā nokrišņi mitēsies

Trešdien Latvijā nokrišņu kļūs mazāk un, sākot ar pēcpusdienu, vairs tikai vietām valstī nedaudz snigs, prognozē sinoptiķi.

No rīta vēl daudzviet snigs spēcīgi, dienas pirmajā pusē stipri snigs vietām, galvenokārt valsts austrumos. Gaidāms arī neliels putenis.

Starp mākoņiem dažviet - pārsvarā Kurzemē - uzspīdēs saule. Vakarā visā valstī mākoņu kļūs mazāk.

Pūtīs mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, vakarā - lēns ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Daugavpils pusē gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 17 metriem sekundē, pēcpusdienā to nomainīs ziemeļu vējš, kas pamazām pierims.

Gaisa temperatūra galvenokārt būs 0..-6 grādi, vakarā tā sāks pazemināties.

Rīgā no rīta snigs un nedaudz putinās, dienā nokrišņi mitēsies. Vējš iegriezīsies no ziemeļiem un pūtīs mēreni. Gaisa temperatūra būs -3..-5 grādi.

Laikapstākļus nosaka ciklons, tā centrs gar Latvijas un Lietuvas robežu virzās uz austrumiem. Atmosfēras spiediens pazeminājies līdz 980-985 hektopaskāliem jūras līmenī; no rietumiem gaidāma tā paaugstināšanās.

NHL spēlēs Bļugers divreiz met pa vārtiem; Girgensons pielieto spēka paņēmienu
Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien, 6.februārī, divreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.
Streika dēļ «Lufthansa» trešdien atcels līdz 90% reisu

Vācijas nacionālā aviokompānija "Lufthansa" otrdien paziņoja, ka trešdien saistībā ar virszemes apkalpošanas darbinieku streiku tiks atcelti līdz pat 90% ieplānoto reisu.

Arodbiedrība "Verdi" pirmdien pavēstīja, ka streikā piedalīsies aptuveni 25 000 da...

Siliņa: Ne viss ir atrisināms ar aizliegumiem

Krievijas un Baltkrievijas pārtikas preču lietošana ir katras valsts iestādes personīgās izvērtēšanas jautājums, jo ne viss ir atrisināms ar aizliegumiem, otrdien pēc valdības sēdes medijiem sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Latvijas Televīz...



Komentāri