lv
66ZjomOYMPetRqxayC7GAsPApMJEaSjN5SjVzlZw
309911

Kurā pusē karos 'ģenerālis ziema'?

Kurā pusē karos 'ģenerālis ziema'?
Krievijas iebrukums Ukrainā turpinās jau precīzi deviņus mēnešus, un par spīti ukraiņu panākumiem, joprojām nekas neliecina, ka karš drīzumā varētu beigties. Dienām paliekot īsākām, bet laika apstākļiem - aukstākiem, arvien aktuālāks kļūst jautājums, kurā pusē šoreiz karos "ģenerālis ziema"? Ja iepriekš februārī sasalušo zemi centās izmantot uzbrūkošā Krievija, vai tagad sals nāks par labu pretuzbrukumā ejošajiem Ukrainas aizstāvjiem? Kuras puses karavīri ir labāk apgādāti ar siltu apģērbu? Un vai zemas gaisa temperatūras var ietekmēt arī bruņojuma efektivitāti, beidzot dodot kādai no pusēm izteiktu pārsvaru? Par to Ansis Īvāns raidījumā "Komandcentrs" runā ar Nacionālo bruņoto spēku majoru, Zemessardzes štāba virsnieku Jāni Slaidiņu.
Saeimas Mandātu komisiju vadīs Jānis Vucāns
Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas deputāti trešdien, 23. novembrī, par komisijas priekšsēdētāju ievēlēja Jāni Vucānu (Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS)), informēja parlamentā.
Saeimas Izglītības komisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēta Agita Zariņa-Stūre
Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisiju vadīs Agita Zariņa-Stūre ("Jaunā Vienotība" (JV)), trešdien, 23.novembrī, savā pirmajā sēdē lēma komisijas deputāti.
Atkal Kijivā dzirdami sprādzieni. Uz ko krievi mērķē?

Trešdien Kijivā dzirdami sprādzieni un galvaspilsētas mērs Vitālijs Kličko informējis, ka krievu raķete trāpījusi vienam galvaspilsētas infrastruktūras objektam.

Pienāk ziņas par elektrības atslēgšanos un ūdens padeves pārtūkšanu vairākos Kijivas rajono...



Komentāri