lv
maAZbUaAW3YaQ0QyUxxVS2TLt0lLVwsfLLsCFw1J
3094360

Sevastova sāk savu pirmo WTA 250 turnīru pēc atgriešanās tenisā

Sevastova sāk savu pirmo WTA 250 turnīru pēc atgriešanās tenisā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien, sākot savas pirmās "WTA 250" sērijas sacensības pēc atgriešanās tenisā, Klužas-Napokas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar mājinieci Andrēu Mitu.

Spēle būs kā trešā centrālajā kortā un nesāksies ātrāk par plkst.15.30.

Sevastova pasaules rangā ieņem 661.vietu, bet Mita ir 216.pozīcijā.

Pretinieces līdz šim nav tikušās.

Sacensību rīkotāju īpašo ielūgumu Latvijas tenisiste novembrī un decembrī startēja divos "WTA 125" sērijas turnīros Andorā un Francijas pilsētā Limožā, abos tiekot līdz ceturtdaļfinālam. Sevastova kortā ir atgriezusies pēc gandrīz divu gadu pauzes, kas saistīta ar bērna piedzimšanu. Pamatsacensībās liepājniece var piedalīties ar rīkotāju speciālo ielūgumu vai izmantojot aizsargāto rangu.

Mitu līdzīga ranga turnīrā Francijas pilsētā Anžē decembra sākumā sasniedza astotdaļfinālu, bet Austrālijas atklātajā čempionātā, ko Sevastova izlaida, nepārvarēja kvalifikācijas sacensību pirmo kārtu.

Latvijas tenisiste jau 2013.gadā traumu dēļ bija uz laiku pārtraukusi sportistes karjeru, taču sekmīgi atgriezās kortos 2015.gadā.

Karjeras laikā viņa ir izcīnījusi četrus WTA titulus, 2010.gadā uzvarot Oeirašā, 2017.gadā - Maljorkā, 2018.gadā - Bukarestē un 2019.gadā - Jūrmalā. Vēl četros turnīros 2016. un 2018.gadā liepājniece sasniedza finālu. Mitu kontā WTA turnīros nav neviena vienspēļu sacensību uzvarētājas titula.

Sacensības notiks cietā seguma kortos.

Maskavas namu plānots nodot Finanšu ministrijas īpašumā tālākai pārdošanai

Satiksmes ministrija (SM) plāno Maskavas namu nodot Finanšu ministrijas īpašumā, kura pēc tam to pārdotu izsolē, liecina informācija Tiesību aktu portālā (TAP).

SM skaidro, ka tā neapsaimnieko nekustamos īpašumus, kas nav saistīti ar transporta un sakar...

Šorīt daudzviet Vidzemē, Latgalē un vietām Liepājas apkārtnē autoceļi sniegoti un apledo
Šorīt uz plkst. 6.30 sniegs un apledojums daudzviet Vidzemē, Latgalē un vietām Liepājas apkārtnē apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
Itālis Nikolato ir kandidāts Latvijas futbola izlases galvenā trenera amatam

Galvenais kandidāts Latvijas vīriešu futbola izlases galvenā trenera amatam ir itālis Paolo Nikolato, kura sarunas ar Latvijas Futbola federāciju turpinās.

Līgums ar Nikolato pirmdien, iespējams, netiks noslēgts.

Nikolato pēdējos astoņus gadus ir vadīji...



Komentāri