lv
hkKzCyvW2QZdTa9iPT4xIT1airooVBZnZQ3lvkMF
3085122

Pulks: Porziņģa «slam dunk» ir interesantāk nekā klausīties Kossoviča stāstus

Pulks: Porziņģa «slam dunk» ir interesantāk nekā klausīties Kossoviča stāstus

Skatīties Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa "slam dunk" ir interesantāk nekā klausīties, kā Rīgas domes deputāts Mārtiņš Kossovičs (P) stāsta par zupas vārīšanu, aģentūrai LETA atzina Rīgas domes Satiksmes komitejas vadītājs Olafs Pulks (JV), komentējot sociālajos tīklos publicēto video, kurā viņš redzams Rīgas domes sēdes laikā vērojot basketbolu.

Kā teica Pulks, šī nesot bijusi basketbola spēle, bet gan pāris minūšu garš apskats, kurā Porziņģa izpildītais bumbas trieciens grozā no augšas jeb "slam dunk" tika atzīts par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēļu dienas skaistāko momentu.

"Man tas likās tajā brīdī saistošāk un interesantāk - redzēt, kā viņš iegūst pirmo vietu, nevis klausīties Kossoviča kunga ilgstošajos stāstos par to, kā viņš vāra zupu. Man nešķiet, ka viņš ir labākais kulinārs, kura padomos vajadzētu ieklausīties," teica Pulks.

Deputāts uzsvēra, ka īsā sižeta noskatīšanās netraucēja viņam pildīt darba pienākumus un pilnvērtīgi sekot līdzi domes sēdes norisei.

Fjūrija un Usika čempionu jostu apvienošanas cīņa pārcelta uz maiju

Lielbritānijas boksera Taisona Fjūrija un ukraiņa Oleksandra Usika smagā svara čempionu jostu apvienošanas cīņas vakars, kurā paredzēta arī latvieša Maira Brieža un austrālieša Džeija Opetaijas revanša duelis, pārcelts uz 18.maiju.

Jau ziņots, ka Fjūr...

Kamaniņbraucēja Vītola izcīna otro vietu Pasaules kausa posmā
Latvijas kamaniņu braucēja Elīna Ieva Vītola svētdien Altenbergā Pasaules kausa piektajā posmā izcīnīja sudraba godalgu, Kendija Aparjode ierindojās devītajā pozīcijā, bet Sigita Bērziņa noslēdza sacensības 14.vietā.
Latvijā paredzētas četras plašas starptautiskas militārās mācības

Šopavasar no marta līdz jūnijam Latvijā paredzētas četras plašas starptautiskas militārās mācības.

Martā notiks mācības "Crystal Arrow". Tās būs NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas sertifikācijas mācības un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) M...



Komentāri