lv
vR3WNaVYKS6JIqiUY4vIpccPR0T7tgOx3MUiZ86I
3068968

Sākas «Zelta mikrofona» balsojums par tautas mīlētākās dziesmas godu

Sākas «Zelta mikrofona» balsojums par tautas mīlētākās dziesmas godu
Ceturtdien, 1. februārī, sākas tautas balsojums, lai noskaidrotu klausītāju iecienītāko dziesmu, kas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons’24" noslēguma ceremonijā 8. martā saņems "Elvi gada dziesmas" titulu un tautas mīlētākās dziesmas godu, informēja balvas rīkotāji.
Latvijas izlases nevarēs spēlēt pret Krievijas vai Baltkrievijas valsts izlasēm

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Sporta likumā, kas nosaka, ka Latvijas izlasēm turpmāk būs aizliegts spēlēt pret Krievijas vai Baltkrievijas valsts izlasēm, ja tās piedalās sacensībās zem sava karoga vai neitrālā statusā.

Tāpat likumā...

Sāksies Nacionālās kino balvas «Lielais Kristaps» pasākumi

Ar režisores Rozes Stiebras filmas "Sirds likums" pirmizrādi kinoteātrī "Splendid Palace" šovakar plkst.18.30 sāksies Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" pasākumu programma, kas noslēgsies svētdien, 4.februārī, ar balvu pasniegšanas ceremoniju, a...

Kučinskis: Ždanokas iespējamā sadarbība ar FSB bez sekām nepaliks

Ekspremjers un iepriekšējais iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) uzskata, ka Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Tatjanas Ždanokas (LKS) iespējamā sadarbība ar Krievijas Federālo drošības dienestu (FSB) bez sekām nepaliks.

Kučinskis intervijā LTV raid...



Komentāri