lv
NqhSEFP7rF420d9Sz6BQ0C9kqX7K7aUQM296BMpI
306153

Vervē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs

Vervē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs

Vakar ap plkst.7 Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspils novada Vārves pagastā automašīna uzbraukusi gājējai, kura notikuma vietā gāja bojā. Policija sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus negadījuma iemeslus.

Otrdien divi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, vēl divi - Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi trīs autovadītājus - divus Rīgas reģionā un vienu Kurzemē. Galvaspilsētā aizturēti arī divi vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 96 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 36 autovadītāji, Latgalē - 21, Vidzemē - 18, Kurzemē - 16, bet Zemgalē - pieci autovadītāji. Pieci vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 325 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Krievi Ukrainā apšaudījuši dzemdību nodaļu, viens mazulis gājis bojā

Naktī uz trešdienu Krievijas karaspēks Zaporižjas apgabalā ar raķetēm apšaudījis Viļņanskas slimnīcas dzemdību nodaļu, un apšaudes rezultātā viens mazulis gājis bojā, pavēstīja Zaporižjas apgabalā kara administrācijas vadītājs Oleksandrs Staruhs.

"Naktī...

Krista Kalnbērziņa: Cik svarīgi inflācijas ierobežošanā ir tas, ko mēs par to domājam?
Ekonomisti un ekonomikas politikas veidotāji uzskata, ka patērētāju un uzņēmumu domas par to, cik augsta inflācija būs nākotnē, patiešām ietekmē tās turpmāko attīstību. Kā mūsu domas var ietekmēt nākotnes inflāciju un kā centrālā banka mēģina šo proces...
Krievijas dronu uzbrukumu kampaņai bijuši nelieli panākumi, ziņo Lielbritānija
Krievija, visticamāk, bija iecerējusi veikt bezpilota lidaparātu uzbrukumu kampaņu, lai kompensētu savu lielo spārnoto raķešu trūkumu, taču šai pieejai ir bijuši nelieli panākumi. Lielākā daļa okupantu palaisto bezpilota lidaparātu tikuši neitralizēti,...


Komentāri