lv
PigrZ7FDKQvz20nUHJnfFYGPGGFhgNdAg3Hxdk3g
3057855

Ziemeļkoreja izšāvusi vairākas spārnotās raķetes

Ziemeļkoreja izšāvusi vairākas spārnotās raķetes

Ziemeļkoreja otrdien izšāva vairākas spārnotās raķetes savas rietumu piekrastes ūdeņos, paziņoja Dienvidkorejas armija.

Dienvidkorejas armija "noteica vairākas nezināmas spārnotās raķetes, kas tika izšautas Ziemeļkorejas Rietumu jūrā ap plkst.7.00 (pusnaktī pēc Latvijas laika)," paziņoja Dienvidkorejas armijas Ģenerālštābs.

Dienvidkorejas un ASV izlūkdienesti "veic detalizētu analīzi", paziņoja Ģenerālštābs.

Atšķirībā no ballistisko raķešu izmēģinājumiem, spārnoto raķešu izmēģināšanu neaizliedz pašreizējās ANO sankcijas pret Phenjanu.

Spārnotās raķetes parasti lido zemākā augstumā nekā ballistiskās raķetes, un tas apgrūtina to noteikšanu un pārtveršanu.

Phenjana šogad ir kāpinājusi ieroču izmēģināšanu, tostarp izmēģinot "zemūdens kodolieroču sistēmu" un cietas degvielas hiperskaņas ballistisko raķeti.

Valsts kontrolieris: Viena no lielākajām problēmām ir lielo projektu vadība

Valsts kontrole (VK) veiktajās revīzijās gadu gaitā identificējusi, ka viena no lielākajām problēmām ir lielo projektu vadība, intervijā aģentūrai LETA sacīja valsts kontrolieris Edgars Korčagins.

Runājot par neveiksmīgo e-veselības ieviešanu, vilcienu ...

«Latvijas pasts»: Kompānijas finansiālā situācija šobrīd ir ārkārtīgi smaga

VAS "Latvijas pasts" finansiālā situācija šobrīd ir ārkārtīgi smaga, otrdien intervijā Latvijas Radio atzina kompānijas valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare.

"Šobrīd "Latvijas pasta" finansiālā situācija ir ārkārtīgi smaga," sacīja Krauze-Čebotar...

Sestdien tiešraidē norisināsies Latvijas Televīzijas konkursa «Supernova» pusfināls
Jau šo sestdien, 3. februārī, par iekļūšanu Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" finālā sacentīsies 15 žūrijas izvēlētie pusfinālisti: Agnese Rakovska, Alekss Silvers, Avéi, grupa "B/H", Dons, Ecto, Edvards Strazdiņš, Funkinbiz, grupa "Jar...


Komentāri