lv
VnjO2Bqq3bazaIdBVuDRC6TekynHk1fm6WVIKy6T
3053445

Deg Jelgavas pils, cilvēki evakuēti

Deg Jelgavas pils, cilvēki evakuēti

Jelgavā pēc trauksmes signāla no Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes evakuēti cilvēki, informē Komunikācijas daļas pārstāve Renāte Silkalne.

Pirms neilga brīža universitātē atskanējis trauksmes signāls un bijis vērojams sadūmojums. Visi darbinieki, mācībspēki un tehniskie darbinieki esot sekmīgi evakuējušies, pauda Silkalne.

Pašlaik ugunsdzēsēji šobrīd apseko telpas, lai noskaidrotu sadūmojuma cēloni, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Viktorija Gribuste.

Kā ziņo notikuma aculiecinieki, no pils skursteņa vai ventilācijas kanāla, kura izeja atrodas uz jumta, izlauzušās liesmas.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte atrodas vēsturiskajā Jelgavas pils ēkā.

Latvija aptur ikgadējo maksājumu ANO Palestīniešu bēgļu lietu aģentūrā

Arī Latvija aptur ikgadējo maksājumu ANO Palestīniešu bēgļu lietu aģentūrā (UNRWA), liecina Ārlietu ministrijas (ĀM) ieraksts tviterī.

ĀM pauž bažas par izskanējušajām apsūdzībām pret vairākiem UNRWA darbiniekiem. Tāpat ĀM paļaujas uz ANO izmeklēšanu, ...

Kad mūzika vairs nelien iekšā. Saruna par sevis meklējumiem ar mūziķi Aneti Stuci
"Es, man liekas, esmu izklausījusies kaut kādu savu [mūzikas] devu, un laikam man vairs nelien iekšā. Mūziku es klausos, kad man kaut kas ir jāizdara tajā. Tas man rada prieku tādā ziņā, ka es varu sakoncentrēties un dzirdēt nianses," intervijā Latvija...
Latvijas zelta medaļnieki jauniešu 3x3 hokejā: Sajūtas bija kā īstās olimpiskajās spēlēs
Latvijas U-16 izlase 3x3 hokejā jau atgriezusies mājās ar jaunatnes ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnītajām zelta medaļām, un jaunie sportisti sarunā Latvijas Televīzijā atzina, ka sacensībās Dienvidkorejā izbaudījuši patiesi olimpisku gaisotni.


Komentāri