lv
GH3gRDLJu0VmE0z0SgWPNSEPXmpoPnQIxWBvqKrj
3037016

PV piektdienas rītā atcēlis divus vilciena reisus Skultes līnijā

PV piektdienas rītā atcēlis divus vilciena reisus Skultes līnijā

AS "Pasažieru vilciens" (PV) piektdienas rītā atcēlis divus vilciena reisus Skultes līnijā, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Pēc kompānijā vēstītā, tehnisku iemeslu dēļ ir atcelts vilciens Rīga (plkst.5.13)-Skulte(plkst.6.22) un attiecīgi ir atcelts arī vilciens Skulte (plkst.6.50)-Rīga (plkst.7.59).

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Mūsu vidē ik gadu nonāk vairāk nekā 100 t toksisko tabakas atkritumu  (+VIDEO)

Jaunās kārtības dēļ Latvijas ielās vajadzētu būt mazāk izsmēķu.

Valsts vides dienests (VVD) ziņo - ar mērķi samazināt atkritumu daudzumu dabā, šogad Latvijā darbojas ražotāju paplašinātās atbildības sistēma (RAS) tabakas izstrādājumiem ar filtriem. Kā l...

Pirmajā dienā sarakstus EP vēlēšanām iesniegušas piecas partijas

Pirmajā dienā sarakstus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegušas piecas partijas - "Latvijas attīstībai" (LA), "Stabilitātei", Jaunā konservatīvā partija (JKP), "Progresīvie" un Nacionālā apvienība (NA), aģentūru...

Porziņģis gūst 19 punktus «Celtics» uzvarā NBA mačā
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien guva 19 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.


Komentāri