lv
slWmfoBvxGvH2fDybLkrSfw2G42taikMUrJThLbv
3031018

Ceturtdien Latvijā līs un snigs, daudzviet pūtīs brāzmains vējš

Ceturtdien Latvijā līs un snigs, daudzviet pūtīs brāzmains vējš

Ceturtdien Latvijā būs apmācies laiks, valsts lielākajā daļā gaidāmi nokrišņi - lietus un sniegs, prognozē sinoptiķi.

Vietām - galvenokārt Latgalē - saglabāsies migla. Valsts rietumu un centrālajā daļā ziemeļu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 13-18 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra būs 0..+3 grādi. Vietām valstī, bet vakarā jau daudzviet galvenie autoceļi kļūs slideni.

Rīgā gaidāms slapja sniega putenis un neliels lietus, ziemeļvēja ātrums brāzmās sasniegs 17 metrus sekundē, gaisa temperatūra būs +1..+2 grādi.

Ciklons no Latvijas virzās uz Baltkrieviju un kļūst vājāks. Atmosfēras spiediens jūras līmenī 990-996 hektopaskāli; sākot ar Kurzemi, tas paaugstinās.

Pasaules rallija čempionāta 2024. gada sezona paies pārmaiņu zīmē un ar svētkiem Latvijas autosportam
Ar atsvaidzinātu sacensību kalendāru un komandu sastāviem atnākusi pasaules rallija čempionāta (WRC) 2024. gada sezona. Lai arī ieviesta jauna punktu skaitīšanas sistēma, kuras mērķis ir saglabāt intrigu visa rallija garumā, esošā pasaules čempiona izv...
Jauno vilcienu nedienu dēļ atkāpjas Pasažieru vilciena padome

Jauno elektrovilcienu "Škoda Vagonka" radītās pasažieru pārvadājumu krīzes dēļ nolēmusi atkāpties AS "Pasažieru vilciens" (PV) padome, vienlaikus gan norādot uz slikto infrastruktūru, kas ir AS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) pārziņā, aģentūru LETA informēj...

Rinkēvičs atbalsta vienpusēju Latvijas lēmumu aizliegt Krievijas graudu importu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs atbalsta vienpusēju Latvijas lēmumu aizliegt valstī Krievijas graudu importu, nesagaidot kopīgu Eiropas Savienības (ES) lēmumu, aģentūrai LETA norādīja prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.

Valsts prezidents trešdien...



Komentāri